Prijedlog za PHP podforum

Ja sam za da se napravi podforum, makar na PHP posto je ocito da je naj aktivniji, koji ce biti tipa Advanced PHP ili nesto tako, malo da razdvojimo ove jedne te iste postove tipa kako provjeriti da li postoji file ili kako ispisati niz. Cisto u svrhu poboljsanja kvalitete. Cinjenica stvarno da generalno se malo o kvalitetnim stvarima prica a ima prostora.

Po mojem mišljenju nema potrebe, premalo je tema dnevno otvorenih i taj forum bi zjapio prazan, pa bi nas onda još više početnici namjerno nervirali i postavljali najlakša pitanja u advanced podforum.

Nije problem otvoriti kakav god podforum.

Problem je ilustriran ovom tvojom temom - otvorio si je u Birtiji umjesto u Pitanjima voditeljima i ja sam je morao seliti. Sada zamisli kaosa kada bi postojao “normalni PHP” i “napredni PHP”? Pogodi tko bi trebao čitati svako pitanje, odrediti je li to “normalno” ili"napredno" i seliti?

[quote=“tsereg”]Nije problem otvoriti kakav god podforum.

Problem je ilustriran ovom tvojom temom - otvorio si je u Birtiji umjesto u Pitanjima voditeljima i ja sam je morao seliti. Sada zamisli kaosa kada bi postojao “normalni PHP” i “napredni PHP”? Pogodi tko bi trebao čitati svako pitanje, odrediti je li to “normalno” ili"napredno" i seliti?[/quote]

Recimo moderatori :slight_smile:
Ne mora advanced i normalni ali nesto slicno da bi razdvojilo, doduse 99% za php je ne radi mi skripta :frowning:

evo sam si sebi odgovorija


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja