Prikazivanje weba u browser-ima

pozz ! forumaši! Evo napokon sam se odlučio da napravim jednu veliku poštenu web stranicu. I da naišao sam na problem uglavnom stranica je gotova ali!!!
Neradi u svim browserima , “ne pokazuje ispravno stranicu” uvijek me muči neki detalj.U chromu i operi radi ok kako i treba ali u firefoxu sam malo morao promjeniti kod ,ali je u granicama normale i sada radi ok .Ali safari je već priča
za sebe kao i explorer. Za starije explorere sam ubacio kod (znam treba me ubiti ! ) Dali postoji kod za safari i firefox? Biti ču vam neizmjerno zahvalan jel već lagano ludim!!!

Ala’ si nam i objasnio svoj problem, svaka čast, mislim da ces doci do rješenja problema…

Ne obraćaj pažnju na to. Nema to veze.

sory! klinci mi skaču po glavi pa se ne mogu koncentrirati!
znači ovako u safariju mi concent_area sa scroll barom ne stoji između dva diva nego povučena za cca 50 px lijevoj margini lijevog diva.Prije ubacivanja scroll bara concent_area je bila ok!? to je prva stvar a druga je što mi navigacijski meni ne drži na width:100%; wrappera nego desnu stranu navigacije prikazuje 5px od desne margine.
a namješten je meni na width:100%;
tako je i u firefoxu sa meniem chrom i opera kao i IE , kada upišem margin:5px; onda je u malo bolje u chromu,operi ali nevalja u firefoxu safariju i IE pomješa mi stranicu jedna strana menija uđe u ljevi div.
Nadam se da će te me sada shvatiti. Hvala!

Da li je to online ?
Da nam daš link pa da pogledamo ?

još nije online zbog toga i punim je sa sadržajem!

Ajde pokušaj ispred svih linkati normalize pa onda radi dalje, ako vec nisi http://necolas.github.io/normalize.css/

nisam probat ču hvala!

Također baci oko: http://www.w3schools.com/cssref/css3_browsersupport.asp

1 Like