Private affiliate mreza > Zarada putem ecommerce

Cao,

U pregovorima sam sa kompanijom iz EU(ali ima i RS / BA / MK) koja se bavi ecommerce-om, da im postavimo affiliate mrezu. Vec smo ovo uradili imamo tehnicko rjesenje, ali oni zele da odrade prvo neki pilot program prije nego puste sve public. Znaci interesuje ih private beta za sada. Razlika u odnosu na klasicne sisteme sto mozete dobiti odredjen vid custom shopa sa proizvodima koji su interesatni Vasem trafficu / audience. Sistem je performanse / conversion based, znaci radi se po principu placanja konverzije. CPA se krece u rasponu od 5-15 Eur.

Vertical: ecommerce (ljepota, gadgeti, alati, parfemi, kuhinja, accessories, health) ima dosta proizvoda, i svaki od proizvoda koji ide je vec testiran i radio je solidno na FB.

Traffic sources: paid FB / IG su jedini na kojim oni rade. Ostali kanali su zanemarljivo mali, tako da ako imate traffic ili mozete da ga generisete sa drugih kanala oni nisu “saturated”.

Posto imam potpisan sa njima NDA, ne mogu sad pustiti detalje na forum sve. Ko je zainteresovan dovoljno je da mi napise u PM koje geo ima, koje traffic source (samo tipa da li je email, own fb group, ig nalog itd) i za koje je niche unutar ecommerce zainteresovan.

Nisu zainteresovani za bilo kakve varijante incentive traffica, extensions, install app itd…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey