Problem kod redirekcije domene

Imam domenu ankete.me na kojoj je bio web. Dnevna posjeta cca 20.
Kupio sam ankete.eu (na toj domeni sam nekad davno počeo).
Na ankete.me sam maknuo web i napravio redirekciju:
RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^(.*)$ http://www.ankete.eu/$1 [R=301,L]

Linkove koje sam mogao sam prebacio.

Sada su posjete usahnule, možda 1-2 po danu.
Gdje bi mogao biti problem?

Jesi li cjelokupni web s ankete.me prebacio na ankete.eu ? :sunny:
Recimo, npr. stari URL http://www.ankete.me/politika_0_2.aspx je postojao, vidim da Google zna za njega, a to ne bi smjelo biti tako. :frowning:
Vjerojatno G-u treba vremena, ja bih ipak napravio i redirekciju preko cPanela umjesto ove. Jeli ovo sad u .htaccessu ili u index fileu? :o:

Pa ako je svaki page na staroj domeni redirektan na isti page na novoj domeni onda ti nisi napravio nikakvu grešku.
Što se tiče Googla, tu bi se dalo danima raspravljati o tome kako redirekcija utječe na pozicije. Najvjerojatnije je da će se posjeta vratiti kroz nekoliko tjedana, barem većina. Ti ne možeš tu ništa, osim preusmjeriti backlinkove koje možeš.

Prekopirao sam cijeli web, probao sam klikati, nema loših linkova.
Kompletnu redirekciju sam napravio kroz .htaccess, to su one tri linije koje sam stavio u prvom postu.
Redirekcija preko cPanela i index filea - ???

Da, sve je redirektano. Možda ga zeza što su sada u google indexu dupli linkovi pa to penalizira. Tko će ga znati… Ništa, budem čekao. TNX

Ovo mi je prva, zadnja i nikad više redirekcija :slight_smile:

Ne ne, zašto nikad više, to je sve peace of cake. :slight_smile:

Ne, ne preko index filea, to je u redu kako si napravio. :slight_smile: .htaccess to mora biti OK, ja sam to radio preko cPanela i sve je prošlo iznenađujuće bez i najmanje greške. :slight_smile:
Tebi još G nije shvatio što se događa, inače bi na pitanje “site:ankete.me” odgovarao s “ankete.eu”. :blush:

Trnac, možda nije vezano za temu, ali kako nisi prešao na https protokol, ovo je ujedno prilika? Pogotovo kad je riječ o nečem gdje posjetitelji aktivno sudjeluju. :slight_smile: Na kojem si to hostingu kad vidim da niti ne otvara na https URL-u? :o:

NEZNAM ZASTO NE PREKO ‘INDEX’ FAJLA. Cjeli zivot radim preko index fajla i sve sljaka normalno.

Kad ne znaš, evo. :blush: Zato jer su ovo bolje i ne samo po meni prihvatljivije opcije i u tom se slučaju do indeks filea niti ne dolazi. I .htaccess i cPanel redirekt će to napraviti bolje, to znam iz iskustva, a kako bi uopće ta redirekcija preko indexa radila ako redirektira neku unutarnju stranicu? :o:

Ok, znači nisam napravio ništa krivo s .htaccess fajlom, to je dobro.

https protokol??!! Da se smijem ili plačem :slight_smile:

Tek šarafim responzivnost po webovima, onda GDPR, a https nisam niti planirao implementirati. Radim samo nužne stvari. :slight_smile:

Na vogonu (db-info) sam više od 10 godina.

Mislim na cjelu domenu kao u slucaju @trnac sto je pitao.

S tehničke strane jeste dobro, ali ne zaboravi još o svemu obavijestiti Google i preko Search Console, ima negdje opcija. :blush:
Dodaj naravno i novu lokaciju tamo, ali na staroj ubrzaj stvar i pomoću “Dohvati kao Google” opcije, barem na nekoliko popularnijih stranica. Redirekcija radi dobro i to će ga navesti na novu adresu :blush: :o:

Nisam nikad koristio nikakav cPanel pa imam pitanje – sto znaci “redirekcija preko cPanela” pa da je zato bolje napraviti na taj nacin redirekciju?
Zapravo, sto ce se tehnicki under the hood dogoditi drukcije naspram redirektanja na nivou webservera?

Jer trnac je rucno postavio htaccess file koji radi redirect na nivou webservera, pa mi zvuci malo zbunjujuce ovo s cPanelom.

Neće ništa, to je jednako dobro, zaključili smo to već. :blush:
Ti Toni koji ne koristiš cPanel pogotovo se nemaš čim opterećivati. Sve 5. :o:

Zanimalo me ako mozda znas po cemu se tehnicki razlikuju te dvije metode s obzirom da si preporucio tu drugu? Mislio sam da cPanel radi istu stvar (kreira htaccess), samo da je to neki user-friendly nacin kroz browser da se postavi redirekcija?

To sam preporučio stoga što sam tu metodu koristio i radila je odlično. :blush: Točno, riječ je o user-friendly načinu postavljanja redirekta. Sad se ne sjećam, vrlo je moguće da radi istu stvar (sa .htaccessom) ali to nije ni bitno, važno je da dobro radi, a to je provjereno. :blush: :o: