Problem oko prebacivanja domene

Pozdrav, imam jedan problem kod prebacivanja domene. Imam .com domenu koju sam dobio besplatno i problem je da ta osoba koja mi je radila domenu nije stavila pravo ime i prezime vlasnika domene radi cega mi nedaju pristup acc-u (mislim da je do toga). Domena je registrirana na intuit.com i zelim ju produzit na nekome drugome posluzitelju di je jeftinije. Sad me zanima sta mi treba za produzit domenu, samo auth-code, kada se ona vremenski moze aktivirat, da li se moze mjesec dana prije i kako to funkcionira, isto tako me zanima kako da rijesim taj problem oko domene, tamo pise da ih kontaktiram za otvaranje lockanog acc-a ali da se placa 20 dolara usluga i ne znam kako da ih kontaktiram a da znaju da sam ja registrirana osoba (nisam nasao neki brzi kontakt di sam registriran odma), pa ako moze pomoc, neke sugestije, sta da napravim, da li cu morat uzimat novu domenu pa kako se prebacuje da google sve od stare domene prebacuje na novu, ili koliko se ceka kad ova istekne pa da li se moze onda uzet kad bude neaktivna i slicno, svaki savjet bi mi jako dobro dosao. Hvala unaprijed.

Hahaha, htio si sjebat allmighty google, a?

Sad plati $20 dolara i šuti godinu dana, mislim da nema drugog načina. Imaš na onoj početnoj stranici u gornjem desnom dijelu click to chat pa probaj s tim. Ili se probaj ulogirati u svoj account i otvori ticket i njima postavi pitanje “How can I transfer my domain to other registar?”

Ovdje možeš pročitat nešto što se tiće procesa prijenosa domene.

Možda ti to neće pomoći ako uopće ne možeš do auth code. Inače za prijenos domene treba otključati domenu, imati auth code i ispravnu email adresu na koju ćeš dobiti mail, pa onda pokrenuti transfer s drugog registrara.

Ako sam te dobro shvatio, ti oko toga imaš problema. Najbolje ti je kontaktirati support, drugačije mi se čini da neće ići.

Ako ne uspiješ, kada domena istekne potrebno je cca 60-90 dana da je možeš ponovno registrirat. Ako je to domena koja je u potpisu, mislim da je nitko drugi neće uzeti, osim ako ti namjerno želi napakostiti.

[quote=“CreatifCode”]Hahaha, htio si sjebat allmighty google, a?

Sad plati $20 dolara i šuti godinu dana, mislim da nema drugog načina. Imaš na onoj početnoj stranici u gornjem desnom dijelu click to chat pa probaj s tim. Ili se probaj ulogirati u svoj account i otvori ticket i njima postavi pitanje “How can I transfer my domain to other registar?”[/quote]

Nisam isao nikog sjebat, tu domenu sam dobio od jednog lika koji je davao par domena, na jednu domenu je sve ok napisao ime i prezime i toj domeni mogu pristupit, ali ovoj drugoj ne mogu jer je stavio krivo ime i prezime, ne znam zasto je to napravio al eto…

Hvala decki, budem probao nes sa chatom sa njima.

Imam jos jedno pitanje, sto mi je potrebno za prebacit domenu, prebacio bi na godaddy, potreban mi je samo auth-code od te domene ili jos nesto? i da li promo code vrijedi na prebacivanje domena ili samo na kupnju novih?

Kuponi često vrijede i za domain transfer. Treba ti auth code, i neki registrari šalju mail na adresu vlasnika u kojem je link koji treba pratiti da se potvrdi transfer.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja