Problem s Adsense registracijom (Izbacuje mi da već imam račun)

Kao što sam naslov kaže imam problem sa prijavom na Google Adsense,dešava se to da kad prijavim račun pokaže mi grešku da već imam račun. Što je i istina. Ali sada sam prijavio račun na ženino ime i na njen broj telefona,ali na istu adresu kao moj račun. Jel ima veze što sam pravio sve preko jednog računara i iste IP adrese. Ili se desilo to da neko koristio njeno ime i prezime za izradu računa.
Isto tako i ovaj mi dio nije jasan
Nastavite upotrebljavati postojeći račun povezan s računom [email protected].
Jesu onako naveli extr ovo ili imam račun koji tako počine odnosno nemam ?

Prvo svi ce ti kenjat ovdje da ne smijes imat dva racuna. To zaboravi jer svi rade nekolimo godina na vise racuna.

Druga stvar, nije bitno na cije ime kreiras jer u svijetu postoji XXY istih osoba (ime prezime).

Mail.adresa nikako ne smije bit ista, niti da ne ikad koristena za AdSense.

Kreiraj novu adresu, po mogucnosti koristi podatke koje nisi nikada koristio ranije…ako treba i od komsije, posle ces svakako moci promijeniti adresu gdje da pin dodje, a naknadno i paymant method.

pročitaj terms of service … korisnik NE SMIJE imati više od jednog računa, sve drugo je kad-tad ban … to što vi blackhateri otvarate na komšije to je druga stvar, po pravilima, više od jednog računa NE

Iskreno, al iskreno… Evo primjer, ti radis, imas lijepu web trafiku koju itekako mozes unovciti preko AdSense-a, radis, dobijes opravdan/neopravdan ban, nije bitan razlog…

Jel ostavljas sve u prošlost, i kreces raditi sa malim mrežama za siću al bukvalno siću, ili pravis/nabavljas novi racun i nastavljas radit za GAdS?

Znam da ima alternativa mali milion koji nisu ni blizu AdSense,a, ali smijesno je govorit da ne treba ovo ne treba ono, a kad se bilo ko od nas nadje u problemu, poteže za svim mogućim rješenjima.

Bar ja tako gledam na to…

Ja nekad davno imao adsense račun normalno na moje ime i moj bank. račun. Banovan nekad mislim 2013-2014 ne sjećam se. Onda napravim račun na ženino ime, ista adresa stanovanja, unesem podatke od svog bank. računa (koji je korišten na prošlom nalogu) i do danas nikakvih problema…

Ima nas i koji isplacujemo na isti bankovni racuna sa aktivnih racuna… Samo uzmi neki racunar i laptop sto nije imao dodira sa adsensom i posalji, a pin i te adrese sam zaobilazio stavljajuci Ulica i borj od 1 do 100 , poštara počastiš i ide.
A ime stavljaš kako hoćeš i prezime, bitno da tebi donese, stavi napr Gospodin Ime Prezimic i doce ti pin ko i meni :slight_smile:

ja sam u novembru 2015. godine prestao raditi sa adsenseom i od tada sam se preporodio, i dan danas imam aktivan nalog, ne isključujem mogućnost da ću opet nekad početi, ali niti imam živaca da slijedim njihova stroga pravila niti imam živaca da pravim naloge i da zentam hoće li mi banovati naloge …

Ma kad imas strani traffic nije problem, a za domaci nema alternative ili nesto sto priblizno placa kao adsense.

Adsense je postao jedno veliko go*no gdje su dva računa na kojima radim po pravilima i sve je super, publika fb i insta, odjednom i ako imas 3-4 portala ugase reklame i na kontakt kažu da ne znaju odakle ide trafik, da forsiraju SEO i posjetu s gugla. Publika je strana CPC je vrh, ali ko je pošteno radio nahebo je.

Vracam se starom poslu :slight_smile: