Problem s vBulletin Forumom

Pozdrav , imam jedan mali problem sa vBulletin Forumom…Dakle problem je sljedeci , kada netko uđe kao gost na stranicu ( znaci bez da je registriran korisnik ) drugaciji template … Ajde da je to samo drugaciji template bilo bi jos i dobro , nego kao da malo i požute prozori postova te dva teksta tipa: “primjer1” , “primjer2” zavrse na sasvim drugome mjestu … Probavao sam stavljati na sve moguce stilove , probavao sam rucno cak to nekako izbaciti ali nejde… I dalje ostaje … Ali kada se kao korisnik netko logira ( u ovom slucaju ja ) onda je sve normalno , i na stilu nema greske… Dali netko zna jeli to mozda u opcijama ili bilo sto ? Jer kao gost kada se ude na Forum prebaci se na Default stil i desi se sljedece :

Dakle kao što vidite po cijelokupnom forumu se naprave ovakve žute kao “crte” i 2 teksta zavrse na krivom mjestu , ali kada se ulogiram je normalno… Zna li tko šta napraviti?

Pod opcijama podesi defaultnu temu koju svi koriste, ostalima makni kvacice pa nema sanse da dobiju drugaciji…

vb admin / styles & template / style manager

Probao sam , ali i dalje je isto… To je kao neki guest cudan template , kada gost ude cudno je , a kada se logira sve je normalno

Provjeri još jednom da li si stavio da je tema koju ti želiš default za sve a ne samo registrovane korisnike.

Otiđi gdje si kupio temu i tamo će ti reči 100% bolje ili čak na službenom vb forumu ako je problem u vb-u.

Imao sam i ja isti problem kada sam tek instalirao custom made temu, samo sam morao podesiti da je default za sve posjetitelje.

Je moš si mislit… :smiley:

Sve sam stavio na default ali je i dalje isti problem … Drugacije je kao gost kada se ude, jer ima naveden problem… A kada se logira onda je normalno… Stvarno vise ne znam sta napraviti

a koje pluginove imas instalirano?

problem ocito da nije do vbulletin core coda vec si ti ili neki tvoj plugin napravio izmjene koje rade probleme…

http://prntscr.com/23koet Eto to je popis plugina

hajde odi u admin panelu:
plugins & products -> manage products

i sve ih onemogući pa onda vidi hoce li ti raditi kako treba…

Jesam , ali i dalje je sve isto , prakticki nikakve promjene nema.

Hvala svima na pomoći , otkrio sam problem… Problem je bio u onome tko je radio prijevod za vBulletin , nije poredak napravio kako spada , pa se malo pomješalo sve , sada sam ispravio u prijevodu i sve je normalno. Tocnije problem je bio u prijevodu " notice_ 1_ html " , nije napravljeno kako spada , cim sam ispravio , odma je sve bilo normalno . Žuti okvir od toga je povukao crte preko pola foruma jer nije zavšen kod.

1 Like

Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact