Problem sa Facebook stranicama, nestao LOG IN button?

Pozdrav ljudi,

prije nekih par mjeseci smo imali problema sa Facebook stranicama, neko nam je provalio u profil. To smo riješili :), ali eto koda nas netko ne voli tam u Facebookk-u, pa sad imamo novi problem. Prije nekih mjesec dana nam je nestao LOG in button iz Facebook menija.

Znači nestao je svim adminima, ima nas više, jedan dan kolegici, pa drugi i ostalima. Ja sumnjam da se radi o nekom Facebook update za istočnu Europu ili nešto, pošto je očito problem u Facebook-u, a ne u našim postavkama Facebook računa.

Na slici je prikazan meni, i inače su gumbi pored koji su NESTALI. Našao sam još nešto na forumu, ali nema pomoći. Možda je problem u baniranju zbog previše like-anja ili nešto.

Jeste li imali možda slična iskustva,

Hvala unaprijed na odgovorima ?

Zašto će ti uopšte login buttoni kada mozes sa privatnog profila upravljati njima :blush:

Ili ako baš želiš tako raditi imas gore gdje se odjavljujes da otvoris stranicu kao profil :smile:

Zašto će ti uopšte login buttoni kada mozes sa privatnog profila upravljati njima :blush:

Imaš neku kontrolu istina, ali nemožeš šerati tuđe postove kao stranica nego samo preko svog profila.

Al zato imaš kad klikneš strelicu onu gore gdje ideš da se odjaviš i tam bi ti trebalo biti “koristi facebook kao” il tak neš i grupe, meni je tak već preko godinu dana

Ma znam, ali kad ja kliknem “koristi kao” ode mi na tu stranicu ali ostane moj profil, nemogu se logirati kao stranica, ali mogu postati kao ta stranica, jako čudno, najviše taj button šta je nestao. Da li to možda ima veze sa nekakvim bananjem, ko bi ga znao :dizzy_face:

ne

Mislim da je facebook uklonio tu opciju svima. Možeš dijelit sadržaj kao stranica tako da klikneš na share i promjeniš u share as a page you manage. Također postoji i opcija da pregledaš feed stranica koje si lajkao kao stranica…

Hvala, da to je to valjda, našao sam da se mogu lajkati druge stranice u desnom izborniku gdje su točice ima Like as Page, samo što je ovako puno kompliciranije, ali kao i sa svime navikuti ćemo se :).

Hvala svima na odgovorima :yum: