Problem sa Fejsbukom; nemogućnost logiranja

Pozdrav forumaši, imam problem sa Fejsbukom kako i u naslovu pise, ne mogu se prijaviti nikako da jednog profila a do danas je sve ok radilo. Na drugom profilu se prijavom sve ok, a ovaj profil sto se ne mogu ulogovat je napravljen prije nekoliko godina, javlja mi se neka greska, ako se kod neko susretao sam ovakvim problemom molim ga da napise kako ovo da riješim, hvala.

Meni isto trenutno FB javlja greške kod postanja objave, stoga strpi se možda je problem do njihovog servera :slight_smile:

Ups!
Došlo je do pogreške. Radimo na tome da je što prije otklonimo.

Verovatno je bilo do njih, meni je bilo sumnjivo kada sam pokušao da se ulogujem reloaduje se stranica i redirektuje na početnu, a sada je ok funkcionise.

Facebook zna imati probleme. :smiley:

Trenutno i FB i IG imaju probleme

1 Like

Baš gledam… nemoguće je izvući “Insights Data” kao Excell file…

Znači nešto rade :slight_smile:

Ja ne mogu objaviti ništa ni na jednu stranicu… Sreća pa mi vođenje Facebook stranica nije posao… :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Takodjer problemi sa IG na svakom profilu, a sa FB na jednom isto ne moze da se uloguje.

Isključite botove za svaki slučaj, da ne bi bilo verifikacije na svim profilima :smiley:

1 Like

i instagram ima problema

Rade poboljšavanje baze i kažu idu dio po dio, a svaki dio zahvaća određene accounte.

Tako piše.

Ne mogu se prijaviti u facebook jer trazi code. Dobijem ga na mail, postavim lozinku i onda zeli radi sigurnosti da zatrazim code na sms. Nemam postavljen broj mobitela i tu kad zatrazim, kaze mi postavi broj mobitela. Kako da ga postavim kad ne mogu se prijaviti? Zna li neko sta napraviti?

Postavi sliku ako moze