trazilicu sam probao sa negativnim margin-top privuci na vrh ali kad to uradim ona ide iza menija tj. ne vidi se ?
Stavi joj visok index:
{
z-index:9999;
}
nece opet je iza
Izbaci width, i stavi na tražilicu position: relative.
CreatifCode,Hvala radi
moze mala pomoc oko trazilice…
sada kada stavim position relative ona ide preko top menija,ali kada scrollam bjezi sa njega tj. ne vidi se ,a kad stavim position fixed ode u lijevo iako je float right,ako probam sa margin-left da je pomjerim desno,pomjeri je ali kad idem zoom out ona ide u lijevo(kao sa headerom) ???
my.css
#header {
margin-top: 32px;
}
.ne_reg
{
position: absolute;
}
izbriši margin-top
.search
{
position:relative;
}
.search .query izbriši margin-top
I usput daj se nauči koristiti sa Firebugom i Chrome developer toolbarom, bit će ti puno jednostavnije nego svaki čas postavljati ovdje pitanja.
jest al sad top meni nema osobinu fixed u tome je problem.
sta je to ? mislim za sto služi ?
To ti je u Chromeu CTRL+SHIFT+I kombinacija tipki i onda ti se otvori jedan čarobni prozorčič u kojemu vidiš svojstva svakog pojedinog elementa na stranici kojemu onad možeš mijenjati svojstva i pogledati uživo kako bi element izgledao na stranici.
Stavi ovako
my.css datoteka
.search
{
position: fixed;
right: 10px;
}
@CreatifCode,hvala radi
Pozdrav. Ovako imam jedan problem, imam web stranicu želio bi staviti neki opis stranice,i pošto sam novi u ovome ne znam točno kako da napravim.Rekli su mi da idem pod (predložak glavnog teksta index.php) i tu da napišem nešto o stranici.Sad me zanima gdje točno trebam upisati? Evo screenshot Screenshot by Lightshot Hvala unaprijed.