Problem sa .hr domenom - nakon nekih ažuriranja mi bot ne želi proći stranicom

Pozdrav,
prije cca 3 mjeseca zakupio sam hr domenu kako bi se obračunao sa konkurencijom s iste niše. I dalje mislim da bi sa .hr domenom u Hrvatskoj trebao biti u većoj prednosti od net i com domene. Al imam sljedeći problem :
Kad sam zakupio domenu postavio sam sliku, par rečenica i indeksirao stranicu. Zatim sam nešto prčako po hostu i izbrisao tu sliku i sve sa te domene i ostalo je index off. I tu sad nastaje problem. Uz mjesec dana mukotrpnog rada postavio svoj ručni code i unikatan sadržaj. Sve lijepo postavio gore, napravio google sitemap i izbrojio mi 89 stranica. Išao sam po 3 kvalitetna backlinka, al jednostvano mi bot ne želi proći po stranici ? Zašto ? Koliko će me dugo ignorirati ? Tamo gdje sam postavio backlink i to bliže headeru (anchor), morao ga je vidjeti, al jednostavno je prešao preko njega i nije došao k meni. Opet me nije izbacio sa tražilice jer kad upišem ime site-a izbaci mi title i ispod njega Index of / .ftpquota. (zadnji put je bio kod mene 11.6.). Neznam što ću.

Server logovi? 11.06 kazu webmaster tools?

Ugl, vremena mu dat. Nije necesto da neki oblik “panike” pa zatim radnje uzrokovane time, tipa puno truda da se neki “prirodan” proces ubrza, vise smeta gugla nego sto koristi.

Bavis se dalje s sajtom, i sve ce na svoje. Mjesec dana je itak dost kratko vrijeme :slight_smile:

[quote=“Nosf”]11.06 kazu webmaster tools?

[/quote]

Da , tada je zadnji put bio kod mene. Malo me zbunjuje što sva 3 backlinka nisu prošla, a tamo gdje su postavljeni bot je prošao min 2 puta. Tako da vjerujem da sam na ignore listi, al valjda ću nakon nekog vremena doći na svoje.

[quote=“Zgubijumf”]Pozdrav,
prije cca 3 mjeseca zakupio sam hr domenu kako bi se obračunao sa konkurencijom s iste niše. I dalje mislim da bi sa .hr domenom u Hrvatskoj trebao biti u većoj prednosti od net i com domene. Al imam sljedeći problem :
Kad sam zakupio domenu postavio sam sliku, par rečenica i indeksirao stranicu. Zatim sam nešto prčako po hostu i izbrisao tu sliku i sve sa te domene i ostalo je index off. I tu sad nastaje problem. Uz mjesec dana mukotrpnog rada postavio svoj ručni code i unikatan sadržaj. Sve lijepo postavio gore, napravio google sitemap i izbrojio mi 89 stranica. Išao sam po 3 kvalitetna backlinka, al jednostvano mi bot ne želi proći po stranici ? Zašto ? Koliko će me dugo ignorirati ? Tamo gdje sam postavio backlink i to bliže headeru (anchor), morao ga je vidjeti, al jednostavno je prešao preko njega i nije došao k meni. Opet me nije izbacio sa tražilice jer kad upišem ime site-a izbaci mi title i ispod njega Index of / .ftpquota. (zadnji put je bio kod mene 11.6.). Neznam što ću.[/quote]

Dodaj svoj website ovdje:

http://www.aboutus.org/

započni blog na blogeru (pingaj blog), baci nekoliko backlinkova ka sajtu, skupljaj redovito backlinkove, upiši ga na jače direktorije, odradi social bookmarking…uglavnom kažeš 11.06, to je 15 dana, to nije period za brigu, biti će sve ok…samo bez panike:)

Hm slažem se s @toplimburekom, i također pošto je nedjelja, … jedan način, provjeren, pogledaš sajtove konkurencije najjače, pogledaš back linkove koje imaju, direktorije itd. zapišeš u tekst datoteku i polako prijaviš svoj sajt, pogledaš drugu konkurenciju, zapišeš odradiš, normalno u nekom razumnom vremenskom periodu (polagano), kad dođešeš do trećeg konkurentskog spiska back linkova, na konju si :slight_smile: :vozac:

topliburek- tnx na savjetu.

mikibm-gradim linkove, al više ne smijem da nebi pretjerao. I danas baš gledam, tamo gdje sam postavio svoj link bot je prošao i opet me je ignorirao. Znam da dva tjedna nije razlog za paniku, al me čudi da tako prođe preko linka i ne dođe do mene. Negdje sam na netu iskopao, ako indeksiraš stranicu i otiđe ti u off i bot nekoliko puta prođe preko off index-a, stavi te na hlađenje. To se vjerojatno meni dogodilo.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja