Problem sa indeksiranjem

Imam problem sa nekoliko websajtova koji su na stranim jezicima. Uzecu primer lojra321.com. Sajt je postavljen pre 6 meseci i na albanskom je jeziku… Sve stranice polako poboljsavaju svoju poziciju na pretrazivacu osim pocetne. Pocetna stranica na google.al nema je nigde za pretragu lojra". A kada istu tu rec ukucam u pretrazivac google.rs ili google.com, ona se pojavljuje na prvoj ili drugoj strani. Isti slucaj imam i sa drugim mojim sajtovima.

http://juegosparados.es

http://giochiduegiocatori.it

http://gamesfortwo.co.uk

http://2-spieler-spiele.de

A sajt http://jeuxdeuxjoueurs.com, koji je potpuno isti kao ovi gore navedeni i koji je takodje povezan sa njima na primer taj problem nema.

Da li ima neko ko bi mogao da mi ovu misteriju resi. Meni ovde nije nista jasno.

i meni se cesto desava da mi pocetna stranica ne rangira cak i kad nema neke konkurencije za osnovni naziv stranice, a da unutrasnje stranice rangiraju za razne pojmove. zasto je to tako ne znam bogami i bilo bi lijepo da neko da neko misljenje.

evo gledam za termin lojra na google.al si na trecoj strani ali ne početna stranica sajta nego neka unutrasnja. zasto početna ne rangira na google.al kad rangira na google.me, com, hr, rs je meni nejasno, ali interesantno pitanja i nadam se da ce neko dati svoje misljenje. moja prva pomisao je da nemas linkova sa albanskih sajtova na početnu stranu, ali pošto i ja imam isti problem ponekad onda znam da nije do toga bar kod mene.

da nije u pitanju previse linkova na početnu ili gomilanje ključnih riječi ili… ajmo iskusnjare da čujem šta može biti problem i šta može biti rješenje

Mozda sandbox naslovnice zbog ciljanja na jake ili opcenite kw-e.

Rjesenje: 1. ciljati “long-tail” kw-e s naslovnicom.
2. cekanje i ujednaceno bildanje raznovrsnog link profila

site:lojra321.com pokazuje da je indexiran

Ne bi trebao biti u sandboxu više jer je prošlo 6 mjeseci kako je aktivan.

jako puno linkova ti pointa na homepage sa malo reffering domena.

4.013 links from
7 Root Domains

mislim da bi malo trebao poraditi na linkovima na root domain, također kombiniraj anchor URL/brand/puni URL da malo dobiješ na raznolikosti
lp