Problem sa laptopom 0xc0000002 Error

Uzeo sam stari laptop Lenovo Ideapad 110 da ukljucim malopre i pijavila mi se ova poruka, zna li neko sta je problem?


Par puta je uspeo da podigne sistem nakon 10min, ali onda jako brzo zablokira.

Udji prvo u bios i vidi ako ti je hdd prikazan da je spojen, ako je najvjerojatnije je problem sa BOOTMGR, probaj recovery sa windowsima.

1 Like

U BIOsu je na prvom mestu HDD. Moze li malo objasnjenje za Windows recovery? Jos bolje ako imas neki video tut bio bih jako zahvalan :slight_smile:

Trebaju ti windowsi na dvd-u ili usb sticku, kad pokrenes laptop pokrenes windowse i na pocetku imas opciju install i recovery. https://support.microsoft.com/hr-hr/help/2622803/bootmgr-is-missing-press-ctrl-alt-del-to-restart-error-when-you-start
https://www.youtube.com/watch?v=6tGr081ioEM

90% je da ces tako rijesiti problem, ako ne uspije ovih ostalih 10% ce da te zagnjavi, na primjer jednom sam morao instalirati nove windowse na drugu particiju da bih uspio rijesiti problem na prvoj sa originalnim windowsima.

1 Like

Ma ne j.be me uopste. Na USBu mi je instalacija, i kad idem na BIOS obelezim da se bootuje sa USBa, ali ono opet krece od ovog raspalog Windowsa. Nikako nece da pokrene instalaciju novog Windowsa. Ne vredi, morace u servis kad prodje ovo sranje…Hvala na pomoci.

Za lenovo kad ga palis udaraj po enteru,izac ce ti meni,stisni f12 za temporary boot device i stavi usb uefi. Napravi renistalaciju windowsa,repair ti nece pomoc jer u 99 % slucajeva ne pomogne.

Dodjem do menija i onda kad kliknem da ide sa USB-a, ono mi opet nakon par sekundi pojavi onu sliku sa pocetka…Nece pa to ti je…

http://www.microsoftdll.com/how-to-repair-windows-error-code-0xc0000002.php
Mozda pomogne

1 Like

Izvadi bateriju, odspoji sa punjaca i drzi power button minimalno 30 sekundi,da se isprazni zaostali naboj,pa onda probaj. Ako nece ni onda, rastavi ga pa ostavi samo jednu plocicu rama(nadam se da ima dvije) pa probaj. Moguce da je neki hardwerski problem.

1 Like

Probam oba ujutru i javljam rezultate. Hvala!

Jel radi laptop, jesi uspio?

Nisam nista, ne moze baterija da se vadj zato sto je ugradjena…A ja sve sto otvaram imam nakon “sklapanja” visak, ne legne sve na svoje mesto itd…
Tako da cu da dam 15$ da mi odrade to u servisu da se ne mlatim za te pare.

1 Like