Problem sa paypal-om

Imao sam nesto sitno na paypalu, pa sam htjeo isplatiti na racun, kao sto sam i prije uspjesno radio…
ali sada mi pokazuje gresku…

Nazovi ih putem Skypea na besplatni broj (google, ja sam jednom tražio i nazvao im centralu u USA :D). Na kraju nismo se mogli sporazumiti pa sam poslije zvao centralu u evropi gdje su mi naplatili poziv :D.

Isplaćivao sam prije nekad i manje cifre, nzm što neće sada…
pokušaću na mail kontaktirati…

Na mail ti nikada neće odgovoriti :).

Pay pal je izašo iz Hrvatske vjerovatno je u tome problem. Možeš ih kontaktirat mailom di čekaš da dođeš na red ili nazvat. Bolje je nazvat preko skypa.

Kako mislis izasao? Bemti 20 znakova.

Valjda hoće reći da je hrvatska podružnica zatvorena krajem 2012.
Što, naravno, nema veze s ovom greškom.

Kako potošiti novac na PayPal-u ili Skrill-u?? Možete ga povući na Visa, MasterCard ili American Express karticu koju već posjedujete. Ali pazite!! Povući ga možete i na neki američki bankovni račun! Predstavljam Vam Payoneer karticu!! To je klasična Master Card kartica uz koju dobivate i pravi bankovni račun u USA na Bank of America!! Karticu izdaje novčarska kuća Payoneer! Novac povučete na taj američki račun i trošite Payoneer karticom! Kliknite na link ispod i naručite je! Ako je naručite klikom na link od Payoneera ćete dobiti $25 bonusa kao nagradu!!

http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/2R01F

Jel mi može netko reći kako podesiti PayPall da kada mi netko uplati novce, da novci ne idu direktno na karticu nego da ostanu na PayPall-u?

Trenutno kada mi netko uplati novci mi odma odu na devizni račun od zabe.

Nemožeš to podesiti. Svima je tako.

A kako onda rješiti uplatu da preusmjerim na payoneer, jel ima neko neki servis?

Nisam iz Hrvatkse, vec BIH
prije je sve islo glat…

Meni lova ide na bankovni račun u USA koji se dobije uz Payoneer karticu. Za dodati taj račun morao sam PP zvati telefonom. Kad dodaš jednostavno u PP podesiš automatski transfer na USA banku. Za zvanje izvan granica ja koristim nonoh.net i jako sam zadovoljan.
PayPal (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT Monday to Friday.

1 Like

odlicno,hvala ti na informacijama.

Pozdrav…Molim pomoć,savjet…Koristim paypal preko visa electron kartice od UniCredit banke…Htjela bih promijeniti banku a samim tim i racun…eh mogu li se nekako na vec postojeci paypal racun prijviti sa novom karticom sa novim racunom iz druge banke…? Hvala puno unaprijed

Mozes. Ne mogu sad uci u svoj nalog da ti procitam na koji nacin tacno, ali znam da mozes. Na svoj Paypal racun mozes povezati mislim i do pet kartica i odabrati koja kartica ce biti primarna na koju ce se upucivati novac.

Hvala puno na odgovoru :wink:

Isplati iznos - 5$ i raditi ce sigurno. Na kraju ce ti napisati da su ti uzeli 5$ za trans. fee i racun ce ti bit na 0.

1 Like

Raja, jel još kome PayPal prestao automatski slati novac svakog prvog u mjesecu? Zadnji automatski sam imao prvog jula, od tada mi sam ne povlači.

Da ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje;

Račun mi je verificiran ali PP više ne prihvaća Payonner kartice.
Ostala mi je neka sića na računu koju ne mogu upotrijebiti.

Da li s obzirom na to mogu nekome poslati novac sa PP računa
na drugi PP račun?