Problem sa reklamama

pozdrav imam problem vec nekoliko dana u nekim clankovima mi neke reklame uopste nece da prikaze znaci ne stalno ponekad su tu nekad ne dali je neko imao slican problem i do cega bi mogo biti?hvala

1 Like

Koliko dugo imas reklame?
ako moze link na pm, pa cu pogledat…

mislim na google reklame nekad su tu nekad ne poslat cu ti link stranice u pm pogledaj negje ima u clanku negdje nema isto tako i na naslovnoj

Vidim sve skupa 4 reklame. 1 gore, 2 u clanku i jedna u sidebaru. Koliko vidim sve radi, ali…
Vidim da koristis ili funkciju nekakvu od teme ili plugin nekakav za rekalme ( barem tako kod zgleda).
Pa bez neke dublje analize rekao bih da su moguce dvije stvari:

  1. Tema ili plugin nisu odradile posao kako treba. Sto god koristis, stavlja extra kod koji generira reklamu dinamicki ovisno o velicini ekrana. Moguce da JS ne ocita velicinu reklama, caching plugin ne postavi kod ili neka treca programska pogreska.
    Postavi jedu reklamu ( rokni responsive nekakavu) direktno, tj. na kraj clanka, ali po mogucnosti tako sto overridas single.php. Neka to to bude kontrola, ako ona radi, a ostale ne, onda istrazuj dalje gdje je greska.
  2. Adsense jednostavno nije imao fill za tebe ( rijetko, ali moguce)…

ok hvala puno na pomoci pokusat cu sa vasim savjetom da vidim do cega je.hvala

Jesi li aktivirao onu opciju da ti Google prikazuje reklame unutar teksta clanka !??

To ti moze biti “problem” na predugackim tekstovima, kao da “nema reklama” dovoljno da popuni sadrzaj… moguce u drzavama sa slabijom potentnoscu oglasivaca

Isti problem i ja imam i nakon stotinu analiza došao sam do zaključka da je to počelo da se dešava od trenutka kada je gugl na account implementirao opciju Auto ads. Od tada je taj problem počeo, u mom slučaju pre malo manje od mesec dana. Neke oglase prikaže a neke ne, kako kad. Kontaktirao sam gugl i sad čekam odgovor, rekli su da gledaju gde je problem i da će se javiti. Jel imaš Auto ads opciju na svom accountu sada?

da imam tu opciju aktiviranu

Po detaljnim analizama koje sam radio prethodnih dana izgleda je to uzrokovalo problem. Ako imaš opciju da kontatiraš adsense učini to i napiši im kakav je problem i da sumnjaš da je to od tada počelo da se dešava pa da urade nešto po tom pitanju i da srede to, jer pretpostavljao sam da je problem tehničke prirode do njih i da je više nas to zakačilo pa ako je grupni problem možda brže srede to.

Da li bi neko mogao da mi pomogne. Koristim plugin Advanced Ads. Kad sam postavio preko plugina da se oglasi pokazuju pod opcojim “Link Ads” pozadina oglasa je žuta. Na adsensu u stilovi oglasa je napravljeno da bela, što i želim da bude, ali nije. Može li ko pomoći? Hvala.

p.s.
U oglase nekad bude ćirilica, nekad engleski ispis ili mix. Može li biti samo jedno, npr. naš jezik, ali latinica, jer je tekst latinica? (mada pretpostavljam da je to prilagođavanje na osnovu pretrage korisnika)
Slika: http://prntscr.com/gy959j

1 Like

Hvala :+1:, ja se ubih da nađem to :grinning: , ali eto ti zaradi :beer:

Ovo kod mene nije moglo, već:

ins.adsbygoogle{
background: transparent;
}

Ukoliko nekome bude trebalo :grinning:.

1 Like

Jel su se normalizovali oglasi da se svi prikazuju i jel si kontatirao podršku?