Problem sa ruterom

Imam neki cudan problem sa ruterom, gubi mi se internet konekcija, pokusao sam sve ponovo da resetujem, ali nista, sada pisem od kolege. Kako da znam da je crkao, i gde da pazarim drugi?

Routeri znaju “krepati” ali ne do kraja pa rade takva sranja. Vidi ako mozes uraditi firmware update, pa ako prode i popravi se stvar odlicno. Ako ne, trazi drugi.

Ne mora bit da je do rutera moze bit i do ADSL-a … Nazovi sluzbu za korisnike i prijavi problem (samo strpljivo) :smiley:

Ipak je bio ruter, jedva da namestim sve ponovo da radi!

Ne mogu da verujem, posle samo dve nedelje isti problem, a ovaj ruter nesto cudno mirise. Crkava i ovaj izgleda. Da nije do struje?

Ja sam imao sličan problem i problem nije bio sa ruterom. Stalno mi se gubila internet konekcija (ono 4-5 puta dnevno na minutu cca) onda sam preko službe za korisnike rješio problem, oni su mi restartali sve postavke i sve što se može i evo od tada već 3 mjeseca nema problema. Naravno morao sam ih jedno 3-4 puta zvati dok nisam naletio na lika koji zna posao koji radi i zna rješiti problem.

Zvao sam sluzbu, nije do njih, a imam problem i sa logovanjem na forum, prijavljuje mi neku gresku sa IP adresom, izgleda da je neki veci kvar kod mene, moracu da zovem nekog da pogleda. Kako mogu da nadjem sifru za forum u browser-u, ne secam se sifre a ne znam kako da je izvucem iz Chrome-a, isao sam na “save password”?

Ipak je kvar u sistemu u celom gradu, ovo ce da potraje mesecima. A i laptop mi je crkao, mora i on na popravku zbog prejake struje.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact