Problem sa sajtom (Banjalucki Mljevenici)

Imam jedan problem sa sajtom. Kada se pokusam dodati wp-login iskocimi ova slika tj. onemogucen mi je pristup sajtu.

Uloguj se na svoj Web Hosting, zatim idi preko CP i pokusaj odatle da se logujes direkno preko Wordpress instalacije, ako je WP u pitanju. :slight_smile:

Takodje, moguce je da ti je IP adresa stavljena u block listu, to mi se desavalo vise puta. Pokusaj se ulogovati sa mobilnog telefona (bez wlana) sa mobilnim podacima.

1 Like

Zastita od bruteforcea…

Ne bi trebao gasiti tu zastitu ali ako koristis cpanel imas Security > Modsecurity gdje mozes to iskljuciti ili otvori .htaccess i ubaci

<IfModule mod_security.c>
  SecFilterEngine Off
  SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

edit: pokusaj i ovo sto ti je @meda rekao, moguce da ti je IP flagovan, resetuj konekciju, upali vpn, nekad cache/cookies zna zezati pa mozes probati i otvorit u incognito modu

2 Likeova

Ja se za sve svoje probleme obratim hostu, tako da prvo posalji ticket da oni rijese. Da ne zeznes nesto u htaccess bzze. Barem ja to ne bi dirala, jer se ne razumijem

1 Like

Poslao sam svom hostu i kazu da ce oni sami resiti, nadam se da ce i biti tako.

1 Like

Ma hoce sigurno. Ja sam na Knownsrv, meni sve pomognu u roku par minuta, a vjerujem da i drugi pomazu

2 Likeova

Dabogda ti se nikad sajt ne upalio zbog skrnavljena rijeci “cevapi” sa tim “mljevenik” shitom.

3 Likeova

Pa morao sam nesto dodati posto vec postoji tema sa ovakvim imenom, a ovo mi je prvo palo na pamet :slight_smile:

Svakako mislim da sam pocinio veliki greh i duboko se kajem zbog toga.

1 Like

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: Mljevenici su zakon

1 Like

Ja sam tek sada ukapirao sta znaci ta rec, pa napises lepo cevapi da te ceo svet razume. :rofl:

Hrvati od nedavno navodno upotrebljavaju termin mljevenici za rec cevapi.

Mislim da ovaj izraz koristi samo Hrvoje iz Kursadzija, ono najiskrenije.

2 Likeova

Po ovoj poruci problem ti radi mod_security, odnosno hosting firewall, to ti hosting rješava.

netačno

nisu ćevape preimenovali u mljevenike već su izmislili novo jelo koje je isto kao i ćevap ali ga zovu mljevenik

ćevap ostaje ćevap, ali su napravili fork ćevapa i zovu ga mljevenik :joy: :joy: :joy:

2 Likeova