Imam jedan problem sa sajtom. Kada se pokusam dodati wp-login iskocimi ova slika tj. onemogucen mi je pristup sajtu.
Uloguj se na svoj Web Hosting, zatim idi preko CP i pokusaj odatle da se logujes direkno preko Wordpress instalacije, ako je WP u pitanju.
Takodje, moguce je da ti je IP adresa stavljena u block listu, to mi se desavalo vise puta. Pokusaj se ulogovati sa mobilnog telefona (bez wlana) sa mobilnim podacima.
Zastita od bruteforcea…
Ne bi trebao gasiti tu zastitu ali ako koristis cpanel imas Security > Modsecurity gdje mozes to iskljuciti ili otvori .htaccess i ubaci
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
edit: pokusaj i ovo sto ti je @meda rekao, moguce da ti je IP flagovan, resetuj konekciju, upali vpn, nekad cache/cookies zna zezati pa mozes probati i otvorit u incognito modu
Ja se za sve svoje probleme obratim hostu, tako da prvo posalji ticket da oni rijese. Da ne zeznes nesto u htaccess bzze. Barem ja to ne bi dirala, jer se ne razumijem
Poslao sam svom hostu i kazu da ce oni sami resiti, nadam se da ce i biti tako.
Ma hoce sigurno. Ja sam na Knownsrv, meni sve pomognu u roku par minuta, a vjerujem da i drugi pomazu
Dabogda ti se nikad sajt ne upalio zbog skrnavljena rijeci “cevapi” sa tim “mljevenik” shitom.
Pa morao sam nesto dodati posto vec postoji tema sa ovakvim imenom, a ovo mi je prvo palo na pamet
Svakako mislim da sam pocinio veliki greh i duboko se kajem zbog toga.
Mljevenici su zakon
Ja sam tek sada ukapirao sta znaci ta rec, pa napises lepo cevapi da te ceo svet razume.
Hrvati od nedavno navodno upotrebljavaju termin mljevenici za rec cevapi.
Mislim da ovaj izraz koristi samo Hrvoje iz Kursadzija, ono najiskrenije.
Po ovoj poruci problem ti radi mod_security, odnosno hosting firewall, to ti hosting rješava.
netačno
nisu ćevape preimenovali u mljevenike već su izmislili novo jelo koje je isto kao i ćevap ali ga zovu mljevenik
ćevap ostaje ćevap, ali su napravili fork ćevapa i zovu ga mljevenik