Problem sa uploadanje

Nasao sam ne netu free temu koja se inace placa.skinem i nakon sto ucita wordpress javlja mi gresku.zanima me jeli problem u wp ili u skinutoj temi?Da li je netko imao slicna iskustva?

Nasao si nulled temu i vjerovatno je u njoj problem.

Rjesenje je da kupis originalnu temu, ili nadjes neku temu koja je stvarno besplatna.Nulled teme ti nece donijeti nista dobro, jer i da je postavis da radi, nakon kratkog vremena doci ces ovdje i plakati kako ti je sajt hakiran.

2 Likeova

pitam zato sto sam skinuo sa par web sita i svugdje javilo gresku i bojim se da ne kupim i da mi opet ne izbaci gresku

a kakvu gresku ti javlja?

Sanse da ti kupis temu regularno i da ti konkretno tema baci neki error su nikakve.

Moze biti samo do tebe, do WP instalacije, do hostinga itd…

hvala ti na infu

javlja mi ovu gresku

Raspakiravanje paketa…

Paket nije moguće instalirati. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature

Vjerovatno je uploadovana do kraja, ali kroz wordpress neće da je raspakuje. Probaj preko File Managera, tamo u pluginima… mislim da je u tome problem.

Ovo je cesto s nullanim temama. Probaj preko ftp-a, nista pametnije ti nemogu predlozit, mozda je paket corruptan

nullane teme su zombiji koji čekaju svoje vrijeme za akciju. Kupiš domenu, hosting i ondak uzmeš haknutu temu za svoj budući web?!

Da. Iz iskustva znam da ce stranica bit pod napadom, prakticki zauvijek. Jebo 60dollara. Ali za probat, na lokalnoj masini, savrseno.

No, recimo da postoje i dobre dizajn tvrtke i one koje zboksaju temu ili predložak da izgleda odlično no totalno je nefunkcionalan i ne može se u realnim potrebama iskoristiti.
Imao sam situacija u kojima su klijenti znali kupiti temu koja je prikazaivala nekoliko mogućnosti koje su samo vizualne a iz ne postoji kod koji bi sve to pokretao, dok recimo neke tvrtke nude i odogovarajajuće module, pluginove i slično i cjeli dizajn je funkcionalan skupa s mogućnostima koje su vidljive.

Nije mi se dalo zezati.kupio sam temu i raspikarao bez problema.bolje bi bilo da sam ostavio u depu 50 € ali sto je tu je.