Problemi s ispisom iz baze

Izradio sam skriptu za pravljenje dinamički stranica stranica,
I sada unesem u scriptu

<? 
include("config.php"); 
?>

<table style="text-align: left; width: 500;" border="0"
cellspacing="2" cellpadding="2" class="felsobox">
<tbody>

<tr>
<td style="vertical-align: top;">[align=center]<big><b><? echo "$Page_downloadsfk";?></b></big>[/align]
</td>
<td style="vertical-align: top; width: 40px;"><big><b>[align=center]<? echo "$Page_downloadsff"; ?>[/align]</b></big>
</td>
</tr>

</tbody>
</table>

a ja bi triba da mi prikaze ono unutar <?php a ne da ga ispiše

html znakove mi uredno ispisuje

ima li rješenja za ovo

Ima, koristi <?php umjesto <? u svojim datotekama.

Bas kako je rekao CreatifCode:

Da vidiš zaboravih na to, ali opet neće na par mjesta mi ispiše <php echo …

\n"; } echo “
”$downw[name]"
".$downw[“cont”]."

$downszh
"; } ?>

i slično

vjerojatno su ti postavljeni krivo navodnici za otvaranje i zatvaranje stringova. Ovaj komadić koda koji si postao je totalno u banani(Ivo Sanader TM). Nije ni čudo što ti ne radi.

vjerojatno su ti postavljeni krivo navodnici za otvaranje i zatvaranje stringova. [quote=""]Ovaj komadić koda koji si postao je totalno u banani(Ivo Sanader TM). Nije ni čudo što ti ne radi.[/quote]
haha potpisujem

Stavi cijeli kod


Ovo ti je otrpilike to makar ti je kod u totalnoj banani, ma u banani na kvadrat, jer toliko nelogičnosti i otvorenih, a ne zatvorenih tagova, mješanja jednog i drugog nisam već duuuuuuuuuuuuuuuugo vidio.

Ovo ti je otrpilike to makar ti je kod u totalnoj banani, ma u banani na kvadrat, jer toliko nelogičnosti i otvorenih, a ne zatvorenih tagova, mješanja jednog i drugog nisam već duuuuuuuuuuuuuuuugo vidio.

Inače postojeti danas IDE riješenja koja imaju ugrađenu mogučnost formatiranja koda pa bib ilo super kad bi pogledao, i još nešto: bilo bi super kad ti kod nefukcionira da ga provučeš kroz w3c html validator. Da si to napravio bilo bi ti puno toga jasnije, siguran sam da ima barem 15 grešaka u ovom dijelu koda koji si copy/pasteao.

Evo da nekažu neki članovi da samo pametuje, em sam ti fromatirao kod, em sam ti dao konstruktivan savjet, dva.

ovi djelovi mi nisu nikako jasni... zasto stavljas varijablu u navodnike??

ovi djelovi mi nisu nikako jasni… zasto stavljas varijablu u navodnike??

Hvala puno na sređivanju koda za koji sam mislio da sam ja sredio još sam daleko od dobra programera:o

No i dalje mi ne ispisuje php stranice i mislim da nije stvar u kodu već u nečemu trećem

Ako koristimo dvostruke navodnike (") u echo funkciji sa varijablom ispasat će se vrijednost varijable npr.

<?php $varijabla="1234"; echo "$varijbla"; ?>

na ekranu će se ispisati 1234
,a ako koristimo jednostruke navodnike ( ’ ),znači

echo ‘$varijabla’;
na ekranu će se prikazati $varijabla.
HTML uglavnom koristi dvostruke navodnike onda za echo koristimo jednostruke navodnike npr.
echo ‘neki html’.$varijabla.‘ostatak html’;

je li to neki program koji izbacuje pogrešan kod


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja