Problemi sa virusom

napravio sam stranicu u wp i vjerovatno sam pokupio virus kad sam insalirao dateke od wp i takve poslao na server,medutim kad stranicu otvorim na laptopu stranica radi o.k. ali na mobitelu mi je odmah preusmjerava na porno site.Kad na primjer hocu nekome poslati link putem poruke preko facebooka kazu mi da se nalazi blokirana poveznica:

Naši su sigurnosni sustavi pronašli nesigurnu poveznicu u sadržaju koji želite podijeliti:

traf-extractor.ru
hostedd.ru
liquidfire.juicyads.mobi
juicyads.com
http://liquidfire.juicyads.mobi?campaign=2747&track=0
http://hostedd.ru/shape.php

Jeli se itko susreo sa ovakvim problemom i svaka pomoc ili ideja je dobrodosla

Kupi temu za početak, ili koristi free a ne ukradenu temu. Za početak je to dovoljno. Očisti instalaciju i kreni iz početka

Tema je free i skinuta sa wp.dali se moze sacuvati dosadasnji rad na stranici ili moram poceti od nule?

Može se sačuvati ali uvijek postoji mogućnost da niste sve počistili i da se neka bomba aktivira za xy mjeseci.
Savjet: krenite od nule, tako ćete biti sigurni da će sve biti kako treba.

Rjeseno i sve sacuvano.evo da ukratko pojasnim ako se itko bude sastao sa istim problemom.Zarazeni su mi bili datoteke od wp.prvo sam izbrisao datoteke sa servere na ftp pa sam onda skinuo novi wp foldere i sve ponovno upladovao.Upisao identicne podatke kad sam se logirao u wp (ime,bazu i lozinku).Kad sam otvorio svoj wp stranicu,stranica je bila prazna dok nisam skinuo identicnu temu kao u onu koja je bila u vrijeme virusa i kad sam je instalira wp ju je ubacio iz backupa i sve je funkcioniralo kao prije zadnjeg spremanja.Jedina je promjena sto sam morao slike ponovno ubaciti.Nadam se da cu sa ovim clankom pomoci ako se neko nade u slicnim problemima :smile:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey