Procijenite dojam mog dizajna

Već neko vrijeme zarađujem adsensom, te sam u te svrhe počeo koristiti blogger. U početku sam dosta lutao od dizajna do dizajna, ali sam pronašao i pomalo prilagodio jedan dizajn koji mi je udvostručio CTR. Sad ga koristim za više svojih blogova.

Svjestan sam da mi je dizajn veoma jednostavan, ali me ipak zanima da li na vas ostavlja prolazan dojam ? Dakle, da li bi vas takav dizajn mogao smetati i natjerati vas da odete sa bloga iako na njemu ima korisnih informacija i teksta ili je ipak donekle OK ?

Jedan od mojih blogova s tim dizajnom je Auto saloni.

Pogledajte, pa napišite svoja mišljenja ili prijedloge ako ih imate.

Hmmmm toranj s lijeve strane i nema 336x280… Baš me zanima koji ti je CTR s tim dizajnom :slight_smile:

Varira prema vrsti oglasa i od mjeseca do mjeseca od nekih 1,8 % do 4,5 % - sve zavisi kako kada, ali neki prosjek mi je 3 %.

Da je natjecanje oglašivača za pojam “Auto saloni” samo malo veće vjerujem da bi moglo biti i bolje - ovako mi baca tu i tamo neke glupe oglase koji uopće nisu vezani uz temu bloga, a na tome se CTR gubi dosta.

Dojam dizajna ?

Nekuzim sta je ovdje dizajn… centrirani wrapper, nesta sitno stilizirana tipografija i plavi bg :S

U biti da, ciljao sam na jednostavnost, ali se bojim da ovo nije malo prejednostavno i da zbog samog izgleda blogova ne gubim posjete.

Zanima me ovo: recimo da tražite na googlu: “auto saloni”, naletite na ovaj blog i da li ćete tada pomisliti:

  1. Napokon neki site koji sadrži ono što tražim
  2. Možda i ima ovdje ono što ja trebam, ali ovaj me dizajn ubija u pojam - idem ja dalje
  1. Evo još jedna MFA stranica, bježi što dalje, prije nego se i popupovi počnu otvarati.

[quote=“zoki89”]U biti da, ciljao sam na jednostavnost, ali se bojim da ovo nije malo prejednostavno i da zbog samog izgleda blogova ne gubim posjete.

Zanima me ovo: recimo da tražite na googlu: “auto saloni”, naletite na ovaj blog i da li ćete tada pomisliti:

  1. Napokon neki site koji sadrži ono što tražim
  2. Možda i ima ovdje ono što ja trebam, ali ovaj me dizajn ubija u pojam - idem ja dalje[/quote]

Ovo je jedan super ružan site, kao da je neko nešto pokušao pa odustao ali to ne znači da nije super ako me stvarno interesuju auto saloni. Nekako cu se u ovom wordu onda i snaći :slight_smile: De malo ubaci boje, i pokusaj ovaj spisak salona staviti u dvije kolone. Ovaj podnaslov "Auto saloni - Auto kuće
Uvod " skroz izbaci. Dakle ruzno je, uljepsaj ga. Ali definitivno mi se čini kao ok ideja, jer će te ljudi naći preko googla ako ih interesuje neki salon pa traze informacije o njemu.

pa to nema dizajna

Procjenjujem na 25kn.

Nema procene :slight_smile:

0 €, ovdje nema dizajna, nema nista, trebao si napraviti stranicu i na nju samo adsense staviti :S, sa tim adsense oglasima samo ces otjerati posjetitelje :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja