Prodaja fb stranica 27K i 33 K

Oglas je iz usluge odma da na glasim, tako da sve ponude saljite u inbox da mogu kolegi prenijeti .

Prva je 27 K https://www.facebook.com/Ko-se-zaljubi-u-startu-se-zajebo-123467157672066/?ref=bookmarks

Druga je malo jace od 33K

To je sve sto ja znam i izgleda mu se bas i ne zuri sa prodajom .

Opet naglasavam da je oglas iskljucivo iz usluge .

Moze li link za drugi page? I okvirna cena?

Oprosti prijatelju, probudio me je da objavim pa sam izasna i zaboravio, eto udario sam edit i imai druga stranica . Kao sto sam napisao, ponude da saljete u inbox, nije mi nista rekao za cijene pocetne i sl pa ce kao pregledati . Pozdrav :slight_smile:

Moze li slike reach-a da dostavi? Jer ovo sto se vidi na stranicama je jako lose. Prosek 5 lajka po objavi. 3 x imam boljo engagement na stranici koju sam tek napravio a ima 500 ljudi.
Da vidim jel je problem sa objavama ili reachom.

Napisat cu mu da mi posalje , radio je pa je stao pa opet krenuo al mu se bas i ne da , tako da hoce ih proda nekome ko ce znati raditi .

Pa u tome je i problem. Ako se jednom stranica zapusti tesko se vraca tj prakticno je skoro.pa nemoguce. Sto se vidi iz prilozenog.

Drug moj, javi mu se na mu se nabroji sto je zapustio stranice, ja nemam nista sa ovim , lik prodaje ne prodajem ja, ako si zainteresovan kupi, ako ne ohani sto kazu :slight_smile: pozdrav

Jel mi mozes poslati link od lika sa fb-a da se direktno dogovorim sa njim ili?

javi mu se na jednu od stranica

https://wmforum.geek.hr/t/od-danas-se-kupoprodaja-facebook-stranica-vrsi-iskljucivo-unutar-privatne-sekcije-foruma/41543

1 Like