Prodaja site-a (.com domena)

Pozdrav,

prodajem site: http://vitky.com

vitky.com - može biti novi vaš brend

Prodajem ga jer se bavim drugim projektima i nemam vremena za njega.
Važno napomenuti da mi nije hića, tako ako netko misli ponuditi neku nisku cijenu odmah nisam zainteresiran.

best croatia apartments - 1 stranica (google)
croatia vacation - 4 stranica (google)
croatia apartments - 3 stranica (google)

bio sam na prvim stranicama za mnoge druge ključne riječi, site je stabilan, uz malu promijenu i odličan marketing možete započeti odličan biznis.

Ne morate me pitati za cijenu stranice, NEGO PONUDITE CIJENU. Ako neka cijena bude prihvatljiva, slijedi dogovor.
Račun R1, moguće.

U paketu dolazi i baza emailova privatnih oglašivača, sadrži preko 6000 mailova, ima i više no neki ne koriste tako da je to negdje ta brojka.

Neki su me preko PM pitali za društvene mreže, pa ako nekog zanima posjedujem:

FB grupa (preko 10 000 članova):
https://www.facebook.com/groups/vitky/

FB stranica (preko 1000 lajkova):
*jedno vrijeme nisam bio aktivan, jer kao što sam rekao nisam imao vremena

https://www.facebook.com/Vitky.croatia

Ajde ti nama reci neku pocetnu cijenu kao neka baza za pocetak pregovora. Ovako ne znamo gdje da krenemo i sto ti smatras nickom cijenom.

Potpuno te razumijem.

Teško mi je dati početnu cijenu, jer mi nije cilj prodati je što prije. Preko googla Adwordsa mjesečna zarada je od 0.5 - 3 €, ako sam aktivniji i pišem članke više je, ako se ne radi na marketingu slabije je …

No, takva stranica ne ovisi o reklamama nego o plaćanju klijenata (naplaćivanje vlasnicima apartmana) treba znati kako. Stranica je počela aktivnije od nove godine, gdje sam krenuo sa marketingom i imam registriranih oko 300 korisnika. Naravno, ja nisam naplačivao to, nego sam imao drugačiju viziju. Kako uzeti novac - stvar je vlasnika stranice (internet ima neograničenu vrstu naplate)

Upravo radim rekonstrukciju mailova i vidim da ih ima oko 10 000, s time da su duplikati obisani. Ja još niti jednom nisam slao mailove, jer ne želim bezveze slati, trebao bih stručnjaka koji će mi napraviti dobar mail da privuče klijente, jači server itd itd…

Da ne davim sa svojim glupostima :slight_smile: :slight_smile: realna cijena bi bila mozda 800€, ali ja je ne bih dao ni za više.

To je ono ako netko želi lagano uhodan posao sa čime bi se profesionalno bavio i dodatno zaraditi, ako ne bude zainteresiranih, sam ću krenuti pripreme za sljedeću sezonu :slight_smile:

800 € ? DA imam milion ne bi ti dao 800e druze moj :wink:

Inače ne volim kad neko podcjenjuje neciji rad i trud, al cijena je i suvise ne realna…

Poštujem tvoj komentar :wink:

ja sam zaradio 50€ u prvih 7 mjeseci bez nekog prevelikog truda - i to od google adsensa (ranije sam napisao adwords greška).

Ja ću tih 800€ zaraditi godišnje (preko drugih načina) , ove godine nisam imao vremena no ako ne bude već krajem 8. mj, krećem u akciju. Kako god bude bude :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey