Prodaja/Suradnja - cooldrawings.net

Prodajem domenu (može i web sa sadržajem) registriranu 08.04. ove godine - cooldrawings.net. Site nema posjetu i nije monetiziran ali ima nešto drugo. Naime, domena je EDM, keyword “cool drawings” ima oko 165.000 mjesečnih pretraživanja. Nisam radio nikakav SEO, crteži su moje djelo a tekstove sam naručio od pisca s ovog foruma. Ako netko ima viziju kako progurati ovaj projekt otvoren sam i za sve oblike suradnje. U slučaju prodaje nisam definirao cijenu, valjda ću prodati onom tko najviše ponudi, a prodajem domenu samostalno ili cijeli web.

Lijepo izgleda, ali gore su 3 slike. A sto bi ja preporucio je otvaranje Youtube canala i onda pucas gore video kako slikas ubrzani. To ljudi rado gledaju, pa onda stancas posjetu na video, pa sa videa na site, pa na site reklame. Mada ti je odna mozda bolje direkt monetizirat youtube kanal.

Razmisljao sam i o tome ali nemam ideje na koji nacin progurati video na yt. Na kraju krajeva i tu ima dosta konkurencije. Više mi je u fokusu ovaj veliki potencijal sa tražilice.

.net ne može biti EMD domena koliko ja znam to se odnosi samo na .com čak i da je, Google baš ne preferira takve domene, možda nisu uteg, možda jesu, ali sigurno nisu od pomoći više.

Ja sam sa net domenom postigao mnogo bolji uspeh nego sa com domenom u istoj nichi tako da to nema veze. :slight_smile:

p.s vrednost ove domene nije nista veca od one cifre za koju si je to kupio jer backlinkova nemas a slobodan je i cooldrawings.org .info i jos milion extenzija :smiley: a registrovana je 2018-04-08 tako da ovo ti ne vredi vise od 10$ a sa ovim crtezima 15-20 $ :slight_smile:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja