PRODAJA: Uhodan auto site sa stabilnom posjetom i zaradom

Poštovani,

Portal je pokrenut u 2009., a radi se o automobilskoj tematici. Specifičnost portala je da omogućuje korisnicima da sami pišu recenzije automobila koje voze. Jednostavan je za održavati, obzirom da ključan sadržaj - recenzije - pišu sami korisnici. Prihod se najvećim dijelom ostvaruje od direktne prodaje oglasnog prostora, a manji dio prihoda prestavlja Google Adsense, Xclaim i sl. U razdoblju 2010 - 2013, portal je ostvarivao prosječnu godišnju zaradu od cca 20.000 kn + PDV. Mjesečno portal broji cca 30.000 unique posjetitelja, i to trenutačno, bez aktivnosti s moje strane po pitanju promocije / novog sadržaja i sl. Google Analtics za 06/2014 možete pronaći u nastavku. Točan URL portala lako možete saznati ako pogledate moje starije postove na ovom forumu, odnosno predstavljanje projekta.

Obzirom da je već prošlo 5 godina od pokretanja, smatram da bi bilo vrijeme za temeljitiji redizajn, koji bi modernizirao portal i osigurao daljnju stabilnost i sigurnost. Također, aktivnije bavljenje prodajom oglasnog prostora je također potrebno, kako bi se popunile slobodne oglasne pozicije i povećao prihod.

Obzirom da mi redovan posao ne ostavlja vremena za daljnje razvijanje projekta, zainteresiran sam za jednu od sljedećih opcija:

a) prodaja većinskog udjela u portalu novom partneru, koji također ima potrebna znanja za daljnji razvoj portala. Manjinski udio kojim bi volio ostati u projektu varira od 10 - 25%.

b) prodaja kompletnog projekta novom vlasniku.

Očekivana cijena naravno varira o spomenutim modelima prodaje, pa molim da prilikom eventualnih ponuda navedete da li ste zainteresirani za kompletno preuzimanje portala ili većinskog udjela.

Za detaljnije informacije, slobodno me možete kontaktirati putem PM ili e-maila kzbulj@gmail.com.

Lijep pozdrav,

Shokrez

Slobodno ostavi ime domene ovde, da mi iskusni procenimo vrednost, bolje tako nego ovako preko google analistike da ocenjujem :stuck_out_tongue:

1 Like

testvoznja.net :stuck_out_tongue:

Nije los sajt, ne bih da ga ocenjujem al u principu ovde najvise vredi domena posto je aktivna od 2009 godine, koliko vidim na sajtu i nema bas puno tekstova, da je ovaj sajt na engleskom jeziku vredeo bi visestruko vise a i nebi se isplatilo ni prodavati ga, uglavnom kad bih ja kupovao ovaj sajt slabo bi ga platio, dok bi od nekog autoservisa ili neke prodavnice automobila, auto otpada itd, mogao da dobijes neku koliko toliko okej cifru, ali koliko vidim ovo ce biti spor proces prodaje jer retko ko ce ti kupiti ovaj sajt dok ti nadjes prodavnicu automobila, pumpu ili tako nesto procice jos 4 godine :smiley:

Da li su svi clanci na sajtu originalni i ako moze zadnja cena u PP?

Koja je prosječna mjesečna zarada za zadnja 3 mjeseca?

Prosječna mjesečna zarada u zadnja 3 mjeseca iznosi 1.537 kn + PDV.

Lavi, svi članci na sajtu su originalni. Vezano za cijenu, kao što sam rekao, ovisi o modelu ulaska u vlasništvo - prodaja u potpunosti ili većinski udio. Za detalje se možemo čuti putem PP.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey