Prodaja web stranica

Ovako listam malo ove firme koje prodaju web stranice i naletim na par firmi tipa prodaju web stranicu za 1500kn u paketu uključeno 1 web stranica sa tekstom i slikom i svaka sljedeća stranica npr “o nama” il nešto slično dodatnih par stotina kuna, i tak gledam dalje i naletim na CMS i vidim CMS i opis do 7 stranica sa potpunom kontrolom sadržaja samo npr 2500kn il više, i sad gledam pa kak im se isplati prodavat cms za manje pare od standardne web stranice i odem na gotove radove da vidim malo radove i ostalo, i na par firmi koje prodaju takve cms stranice i forume učitam par njihovih gotovih projekata kad sve te stranice su napravljene u instaliranoj joomli, xoopsu, vbulletinu il nečem sličnom čak sa gotovim besplatnim dizajnovima za iste samo malim izmjenama, sad me zanima jel se to smije ili??? ak da otvaram firmu i dajem takve stranice u pol cjene haha :smiley: i zanima me kakve su kazne za prodanu web stranicu ak se nema registrirana firma

Pa eto pokušaj ti za 1000 kuna napraviti stranicu u Joomli da valja svaka ti čast! Što ti misliš da je to tako lako i u joomli???
Pa prijatelju dragi ima i u joomli posla da se napravi stranica baš onakva kakvu klijent želi, i sigurno će ti 1000 kuna biti malo!!!

kazne za pravljenje stranica bez firme su drastične, :visi: od internet policije pa do efbiaj zatvora u Alkatrazu.
Pošto je Remetinec pun, godina dana dobrovoljnog rada, čupanje zaperaka, kopanje kukuruza, sunčanje na plaži. Ovo zadnje ne.

Kod nas u BiH nema niakvih kazni. Sam sam izradio nekih 7-8 sajtova!

Tko kaže da se mora imati firmu/obrt da bi sve bilo po zakonu?
Dovoljno je platiti sve prema državi, npr. autorski honorar, ugovor o djelu ili preko student servisa.

[quote=“trnac”]Tko kaže da se mora imati firmu/obrt da bi sve bilo po zakonu?
Dovoljno je platiti sve prema državi, npr. autorski honorar, ugovor o djelu ili preko student servisa.[/quote]

potpisujem

radio sam svakakve stvari sve preko" ugovora o djelu"

Prodajem erotski sajt sa erotskim i porno pricama. Dnevno imam minimalno oko 1.500 posjeta i kliktaja od 4.200 pa nadalje. Zainteresirane osobe neka me kontaktiraju na e mail adresu [email protected] Molim samo ozbiljne ponude. (Pocetna cijena 1000kn)