Prodaja: yt kanal

YouTube kanal - bez strike, bez ikakvih ograničenja
Broj pretplatnika: trenutno 1100+
Broj pregleda: preko 7 milijuna

Bez ugovora s bilo kakvim you tube networkom. Kanal ‘‘čist ko suza’’.

Samo ozbiljne ponude u inbox. I samo sa onima koji ozbiljno namjeravaju kupiti kanal se mogu i osobno naći u Zagrebu.

POSEBNE NAPOMENE:
Kanal je iz 2009. godine što mu dodatno daje na težini
Nema Copyright sadržaja na njemu, niti je ikada bilo
Spojen na Adsense
Kanal nije aktivan na način da sada prikuplja veliki broj pregleda svakodnevno jer dugo nije uplodano na njega, ali i bez toga i bez da itko ista dira na njemu ima 1000+ pregleda svaki dan.

Ozbiljne ponude na PM. Hvala.

Daj nabaci link…

Poslano na PM.

Vidim da vas dosta ovdje pita za cijenu ovako nekog kanala - jako teško je odrediti, ja znam koliko meni vrijedi otprilike, nekome vjerojatno vrijedi puno više jer to zna monetizirati i brzo zaraditi, a nekom vjerojatno vrijedi malo jer nema pojma o tome. Uglavnom meni se ne žuri s prodajom, ako se pojavi pravi kupac prodati ću, ako ne jednostavno će ostati kanal meni. Ima ukupno 7 200 000+ viewsa (svi su naravno pravi pregledi) i nema tu nikakvih pumpanja brojki što se tiče ovog kanala. Do sada je na kanalu zarađeno oko 1300 dolara jer prijašnji vlasnik nije se baš kuzio u to (kao dokaz screenshoot). Uglavnom ako bude ozbiljno zainteresiranih, slobodno se javite, ako ne već ćemo nesto iskemijati s kanalom.

Posalji mi link kanala i cenu? Koliko kanal zaradi dnevno od tih 1000pregleda?

nudim 15$

Koja je tematika, odakle su pregledi, odakle su subovi i onda te mozda neko i shvati ozbiljno a ta prica koliko ukupno na kanalu ima pregleda ne pije puno vode.

Zainteresiran sam, PM please. :slight_smile:

Ti se šališ, jel tako? Ma mora da se šališ - ma jeeee - ma 100% se šališ? Jel tako, daj reci da je tako, daj plizzzz!

Bože svašta, ovdje se stvarno ništa ne smije napisati jer odmah svi skaču i napadaju - niti sam ja pisao nešto loše, niti sam koga vrijeđao, ali odmah kao čavke ili svrake napadnete bez potrebe. Ovaj se javlja sa 15 dolara - sinko sa tih 15 dolara mozes otići probati kavu popiti i coca colu.

Što se tiče kolika je sada zarada - pa nikakva, zanemariva. Do sada je kanal zaradio oko 1300 dolara, ali sada trenutno možete sami procjeniti koliko je na 1000 pregleda, sve ovisi odakle dolaze, naravno.

Tematika kanala nije pretjerano bitna, ali eto TOP 10. Zašto kažem da nije bitna, jer stvarno nije bitna.

Zašto ti mene nisi shvatio ozbiljno? Koji je tvoj problem? U čemu je uopće problem? Svi koji su ozbiljni kupci (a ti to nisi sigurno) su pitali u inbox i dobili informacije koje su pitali. Ne prodajem ja nešto za stotine tisuća dolara ili za više nego što vrijedi. Ako netko misli ulagati tipa par stotina dolara da bi dobio par stotina tisuća pregleda - bolje mu je kupiti ovo jer ima kanal reputaciju, nema strikeova, teže će ih dobiti, ima puno pregleda, i ima dobar početni saldo subs od preko 1000 što nije zanemarivo. Možeš kasnije stavljati gore što hoćeš na kanal.

Kao što sam napisao, ako ne znaš monetizirati ne vrijedi ti nista, kao ovom biseru koji se nadam šali kada nudi 15 dolara. ako znaš onda se procjeni koliko ti vrijedi. uglavnom ako vas tema ne zanima, nemate što pametno reći nego se ovako israti - onda radije ne komentirajte. Može se i lijepo pitati ako nešto zanima.

Ja razumem da svaki ciga svog konja hvali ali ti ga bre pretera! 1000 subova i kanal odmah vredi par stotina dolara? Nije li to preterano malo? takvi kanali se prodaju za mnogo manje pare nego sto ti mislis,plus su sibovi verovatno stari jer na kanalu dugo nije radjeno tako da je pitanje koliko su i aktivni.

Ja ne znam koliko ti godina imas, nadam se da si neki klinac, a ako nisi dobro se zapitaj sta ces u zivotu sa tim razmisljanjem i odgovorima.

Tvoj oglas za prodaju glasi ovako: Prodajem auto, ima 4 gume, nije nista vise bitno, eto posaljite ponude…wtf???

Trosis nam svima vrijeme, dobio si ponudu od 15 $ i ti se ponasas kao uvrojedjena mlada, kao ti znas koliko to vrijedi, pojma ti nemas zato ti i oglas za prodaju izgleda tako kao sto izgleda.

Kanal realno i je vrijednosti tu negdje oko 15$. Tih 7 M pregleda je od jednog videa, subscriberi isto zbog toga, a vrlo vjerojatno 90% ih više ni ne koristi mail taj na kom su subscribeali na kanal. Tako da ovaj kanal i neki potpuno novi kanal nemaju razlike osim u tome da na ovom piše 7 M pregleda da je imao, a na novom ne.

ja nudim 20$ dolara, sve preko toga je ludost. :smiley:

Ja mislim da je oglas korektno napisan, a koga zanima sadau detalje…pa brate mili pogleda, javi se na privatno i dobije valjda odgovore koje hoce… ako ima par milijuna pregleda i starost ovu, onda sigurno vrijedi više od 15 dolara… moje iskustvo je da su stariji kanali puno, ali puno otporniji na banove… kad kažem ban onda mislim na to da ga sigurno nitko laženo neće moći prijaviti… što se recimo kod novih kanala dogodi bez problema… svako sa imalo znanja skine nekome kanal nastao u zadnjih par mjeseci …uglavnom ovoštopišete nema veze s vezom…ja sam kupio nedavno nekoliko američkih yt kanala… dva sams tavio u pogon i sada na jednom mi je super response i pregledi idu i sve…a na drugome ništa… niti jedan nije imao strike ili block…od istog čovjeka sam kupio…stavljam različita videa ali sam ih reklamirao na isti način… e sada do čega je nemam pojma… ali ima tu puno varijabli… jel se vi uopće ozbiljno bavite yt kada toliko toga znate, a samo sam vidio da pljujete nigdje da savjetujete…pomažete…i slično oko toga…a prvi ste u redu za bacanje prašine…skulirajte se svi… i jedno off topic jel počeo tko nedavno sa yt za strano trziste? ja na jednom kanalu 3 dolara, a na tom drugom koji mi je dobar 50ak dolara u nekih 15 dana…

Ukoliko sve radiš po pravilima, ni na nobom kanalu ni na ovom neces imati problema, tako da nema razlike.
Ja na jednom za strano trziste 60% nizozemska, 30% amerika i 10% ostale zemlje imam oko 1$ na 1000 pregleda u prosjeku

Već 2 god. se bavim yt, i tvrdim kako ovaj kanal ne vrijedi vise od 20$. :slight_smile:

Također i ja stojim iza toga

ja stvarno ne znam jesam li corav il sta
koliko vidim naslov teme je prodaja a ne sta clanovi foruma misle koliko vrijedi ovaj yt kanal
ko je zainteresovan za kupovinu neka se javi prodavacu,ostali samo prave dramu
da je naslov teme procjena vrednosti yt kanala to je druga stvar,ali ovako…

1 Like

Ja stvarno neznam čemu forum služi i zbog čega postoji tipka reply na forumu? Ako je tema otključana, onda ću koristiti forum za ono što služi - komentiranje, s toga ne razumijem tvoj nepotreban spam reply.

mozes ti kometarisati slobodno dati svoje misljenje ali opet ponavljam covjek nije trazio misljenje
unistavate covjeku oglas komentarima koji nisu potrebni

1 Like

Nitko nije komentirao da kanal ne vrijedi toliko, već je autor teme sam komentirao ponudu člana od 15$, a nakon toga počinju komentari, tako da si je sam pokrenuo raspravu o kanalu