Prodajem 3 sajta na engleskom sa posetom i zaradom

Prodajem 3 sajta na engleskom sa posetom i zaradom. Nije nešto krupno, tako da je taman prihvatljivo za svačiji budžet.

Sajt br.1: čajevi niche. Starost domena je 4 godine, brendabilno ime. Poseta oko 2.000 mesečno. Zarada oko 12 eura mesečno. Na sajtu je 109 unikatnih postova. Cena: 240 eura.
Sajt br.2: televizori niche. Starost domena je 4 i po godine. Poseta oko 400 mesečno. Zarada oko 4-5 eura mesečno. Cena: 80 eura.
Sajt br.3: venčanja niche. Poseta oko 100 mesečno. Zarada je jako sitna, za posl.god dana je bila 2.7 eura. Na sajtu ima 28 unikatnih postova, u koje je uloženo 200 eura. Sajt bi trebalo malo pogurati linkovima ili slično, ima dobru osnovu i starost domena je skoro 2 godine. Ja nažalost nemam vremena da se posvetim tom projektu pa bih ga prodao. Cena: 100 eura.

Za sva 3 sajta je poseta potpuno organska sa pretrage, tako da ne morate ništa raditi da održite postojeće stanje.

Do sada odlična iskustva kod prodaje sajtova sa članovima: @Jeronimo034, @scepo123, @start77, @tim121, @Goran_Duskic itd.

Zainteresovani za kupovinu se mogu javiti na pm za sve preciznije detalje. Ukoliko uzimate 2 ili sva 3 sajta, može ići dodatni popust.

Sajt sa čajevima je rezervisan, sutra će biti prodat najverovatnije. Hvala svima na interesovanju.

Ova preostala 2 su još uvek dostupna za prodaju.

Sajt sa čajevima je prodat.

Preostala 2 sajta su na popustu. Sajt br.2 za 70 eura i sajt br.3 za 80 eura. Zainteresovani se mogu javiti privatnom porukom oko više detalja da se dogovorimo.

Sajt sa televizorima rezervisan i sutra će i on biti prodat.

Ostao je na prodaju još sajt br.3 oko venčanja. Cena je spuštena na 70 eura za njega i AKCIJA TRAJE JOŠ 24H, pa se javite ko je zainteresovan za više detalja i da se dogovorimo oko kupoprodaje.

Sva 3 sajta prodata.

Imam trenutno još 1 sajt za prodaju. Domaći sajt, muški magazin. Starost sajta je 2 godine i 2 meseca, dobro ime domaina. Poseta oko 47.000 mesečno, sva poseta je organska. Zarada ukupno oko 55-60 eura mesečno. Na sajtu je 104 unikatna teksta. Cena: 1.100 eura.

Poseta i zarada su potpuno na autopilot i nije potreban nikakav rad da bi se to održalo.

Zainteresovani za kupovinu se mogu javiti porukom za više detalja.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja