Prodajem četri domena za 20 eura, domeni su novi, prodajem ih jer radim na drugim projektima i nemam vremena da radim na njima.
na slici ispod mozete videti koji su domeni u pitanju
Antibot.rs je najvredniji jer se na njemu dosta radilo i ima domain autoritet 8 sto je solidno s obzirom da se radi o domenu starom samo nekoliko meseci.
na domenu gerila.news je slabije radjeno, slika ispod
ova druga dva domena su za zabavne sajtove, klikbejt mafija, je trebalo da bude sajt sa zabavnim i smesnim vestima, ali nikada nije pokrenut.
Sto se tice instagramijuma, to je bio odlican sajt koji je radio super , ali je to potrajalo samo par meseci, zbog toga sto sam ja zeznuo sa adnow reklamama, tj. postavio sam da se u reklamama prijazuje i adult sadrzaj i facebook je blokirao taj domen, tako da znate da je taj domen blokiran na facebooku. Verovatno moze da se odblokira , ali ja nikada nisam ni pokusao da to uradim.
Svi domeni se nalaze kod jednog hostin provajdera, na domenima moze da se promeni vlasnik, mozete ih prebaciti kod nekog drugog hosting provajdera ili nastaviti da radite ovde.
Placanje moze na kartici ili paypal, za stare clanove foruma moze i posle transfera domena, nije nikakav problem.