Prodajem adult site

Prodajem adult site. Domena je kupljena 12.09.2015.

Na site je prije par tjedana staljena nova tema https://adult-wordpress-theme.com/ koja dolazi uz site.
Tema ima automatski importer koji moze svakih odredenih par sati objavljivati video te vuci automatski iz drugih stranica. Posjeta dolazi nesto s googla nesto s drugih site-ova.
http://goo.gl/ZXlZyx

Site je u pocetku imao svaki video sa opisom ali kako je posjeta stizala poceo sam postavljati automatski video. Sama tema kosta 99 dollara.
Pocetna cijena 50€ .


Na PM saljem sve sto vas ostalo zanima.

Dokazi da je sve plačeno pluginovi i to i da nisu nulled i ja uzimam.

Gdje pise da je plaćeno? Molim te citaj prije nego komentiras. Hvala. Također si mi rekao da za web koji sam uzeo od tebe zarada dnevna 0.25 pa je 0.05 ali ja nista ne skrivam.

I još jedna tema koja će preći u prepucavanje tko je koga prevario, tko je lazno nešto ustaknuo, ti lažeš, ja lažem, svi lažemo

Ovaj forum se pretvorio u igraonicu.

1 Like

Da se ubacim,

Imam slicnu stranicu sa placenim tube ace pluginom, znaci sa par klikova mozes importat stotine videa sa najpoznatijih xxx tubova i dobijes 2 teme za 40e :stuck_out_tongue: Domena je stara nekih godinu dana, ima veci DA od ove i postovi imaju tagove :stuck_out_tongue:

Ako tebe/nekog zanima javi se na pm

Sama tema kosta 99 dollara. Mislio sam na to da mi dokazes da je sve toliko plačeno i odmah kupim za 50 koliko i tražiš a ne da ekipa ima nulled teme i onda ih prodaje uz sajt i još tvrdi da ih je platila.

1 Like

Prodano.

Temu mozete zakljucati.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey