Prodajem Apartments.hr domenu

cijena 25 tisuća kuna

Sve je, al kako ono piše nema prijenosa domene, prodaje i sl…

e?
Ne mogu prodavati?

… dobra cijena :slight_smile:

.HR domene ne mogu se prodavati, niti darovati. :slight_smile:

a dal se moze dati kontrol panel od domene nekome uz nadoknadu pa neka radi ???
a dal se moze napraviti sajt na toj domeni??
a dal moze i sto se ne moze???

kolko ovde ima negativnih likova …

Pa sve se da napraviti samo se da napraviti da te i zafrkne lik poslije… On je vlasnik domene i u bilo kojem trenutku te može zafrknuti. Nikakav ugovor te tu ne može osigurati

A tak dobar plan…

Cujes da se ljudi bogate na domenama (so nineties), kupis neku, odrapis bezveze cifru i ONDA dobis krucijalne informacije koje ponistavaju plan…

Vise srece drugi put, igraj eurojakpot :smiley:

Inace, da razjasnimo pojam “negativnosti” na ovom forumu.
Ovdje je negativnost naime sve ono sto ovima zanesenjacima s idejama dokaze da im te iste ne vrede bas.
U pravom svijetu se to zovu cinjenice.

Neznam jel si citao opce postove brane, ali znaci - tako dugo dok je to a) branjeno u biti s TOS od Carnet i b) ako se zaobilazi nekako a ostavlja rupu za prodavaca da iskoristi situaciju prevarom - nema opce price o ovim stvarima koje ti spominjes.

My 2 cents.

Tako je Nosf, hvala ti.
Tako razmišljaju - odrasli. :slight_smile:

http://www.dns.hr/azuriranje/transfer

@c3po: not sure if sarcasm or… Al nvm :slight_smile:

A ovaj transfer link - kolko ja to razumem rvacki, pise o transferu domene s registra na registar, al ne i o promjeni vlasnika. Iako mozda se to onda tu u procesu da odigrat tak. To neznam. Cuo sam da se ne mogu prodat i kupit, kad se sjetim kolko je Carnet jos u socijalizmu i pun FER i FOI ekipe koji su bolji teoreticari nego tehncari, hunch govori da je to doista u biti onda i nemoguce.
(Sto je stvarno zalosno, jer smo valjda jedina nacija cije su ccTLD iskoristene skoro pa nis, mogli su mozda nesto i malo vise nalik biznisu, manje nalik drzavnom poduzecu isfurat)

Prijenos prava na registriranu domenu

Članak 28.

Korisnik nema pravo prenijeti registriranu domenu na drugu osobu.
Korisnik ne smije ni uz naknadu ni bez naknade dati domenu na korištenje drugim osobama, osim u slučaju iz članka 25. stavak 2. ovoga Pravilnika. Domena de se brisati ako se utvrdi da ju isključivo ili pretežno koristi osoba koja nije registrirana kao korisnik.

Članak 25.

Korisnik može ispod registrirane domene otvarati domene niže razine, organizirati ih i upravljati sadržajima tih domena.
Korisnik može domene niže razine otvorene ispod njegove registrirane domene dati na upravljanje i korištenje tredim osobama, no u odnosu prema CARNetu za takve domene i dalje odgovara korisnik.

Carnetov pravilnik


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey