Prodajem blog na blogger dot com

Prodajem dakle tek urađen blog na blogger.com

Ne nudim uhodan blog ili web stranicu pa vam ne mogu dati nikakvu analitiku ili mjesečnu zaradu. Ono što ja prodajem je tek urađen blog, odlično složen i spreman za pisanje.

Blog je pažljivo urađen, kategoriziran i potpuno spreman za nove SEO članke. Trenutno ima 13 napisanih originalnih tekstova, svaki duži od 300 riječi. Članci su pažljivo kategorizirani i označeni (labels).
Tema je responsive (besplatna) koju sam složio i do najmanjeg detalja.
Tema ima gornji izbornik (Početna, o blogu, izjava o privatnosti, kontakt), te glavni izbornik (Početna i glavne kategorije bloga).
Napisane su stranice ‘o blogu’, ‘izajva o privatnosti’, a u kontakt je dodana kontakt forma koja je također responsive.
Blog koristi slider na početnoj stranici, već uređen i popunjen.
Tu su i responsive AdSense oglasi, forma za Email pretplatu, popularni postovi, zadnje objavljeno …
Odlično urađen footer sa popularnim kategorijama, par riječi urednika, popularnim postovima i izdvojenim postom.
Novi vlasnik treba samo da blog poveže sa profilima socijalnih mreža (ako želi), ja nisam radi lakše primopredaje bloga.

Dakle: ako se odlučite za kupnju vi dobijete NOV blog, POTPUNO dotjeran i do najsitnijeg detalja. Na vama je samo da nastavite pisati dobre članke i odradite potrebno da ga što bolje izgurate na Google.

Ako kupite blog, na meni je da umjesto svog analytics koda stavim vaš, postavim novi meta tag za prijavi na vaš WMT, i na kraju da postavim vaše AdSense oglase. Ako se još nečega sjetimo usput naravno da ću i to odraditi.

Za blog nisam zakupio domenu, pa je na vama da to odradite.

Za kraj da spomenem Niche. … jednostavno će vam glavna konkurencija biti telekineza. Tko je spreman na izazove evo mu prilike.

Stanje kakvo jeste ide za 60€ ili ostaje kod mene. Ako netko želi više detalja neka ovdje pita. Sva škakljiva pitanja (link, keyword isl… idu privatnom porukom), sa napomenom da ću tražiti 10€ za objavu tih informacija. U slučaju da kupite blog ovih 10€ ćemo odbiti od cijene. Ako ne kupite to je cijena objave informacija. Na ovaj način se želim ograditi od znatiželjnika, pa tako i zaštititi novog vlasnika od neželjenih linkova…

Ovo je odlična prilika za one koji tek žele krenuti sa webom. Isto tako, oni koji imaju već uhodan posao, imaju kvalitetne autore i mogu platiti pisanje novih članaka - neka pokušaju.

Mala nadopuna : Ova tema je u pitanju
http://demo.bloggertheme9.com/2016/03/ibeats.html

Sve funkcije teme rade i na ponuđenom blogu, sa tim da su neke dodane (kontakt forma, sređen footer…)

Ispravka: Ne radi se o slideru kako sam prije spomenuo nego Featured post…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey