Prodajem domaci dating sajt, 400e/m zarada

Zbog drugih projekata i nemogucnosti ulaganja vremena u ovaj, na prodaji je domaci dating sajt. Zarada na ovom sajtu je iskljucivo putem pretplata preko mobilnih operatera, kao i putem PayPala. Sajt je od velikog potencijala, te uz dobar ads oglasivac je moguce duplirati zaradu, takodjer na sajtu ako se postavi placanje putem kartice, zarada ce drasticno skociti. Ja nemam registrovanu firmu pa nisam bio u mogucnosti postaviti karticno placanje (pokusao sa par stranica, oduzimalo mi zivce, pa odustao).

Na sajtu je trenutno registrovanih 22.257 clanova, clanovi su aktivni. Uz sajt dajem i FB page od 13.000 lajkova, te instagram profil sa 1.000 pratioca.

Uz registrovanu firmu mozete drasticno smanjiti troskove, te sklopiti ugovor direkteno sa telekom, te da ne dajete jedan dio zrade posredivacu. Pocetna cijena sajta je, ukupan Revenue, te to je i ukratko minimalna cijena. Sajt je poceo sa radom u Junu 2015 godine. Prednost dajem potencijalnim kupcima iz BiH zbog realizovanja susreta uzivo, muljatare i kvazi strucnjake molim da zaobidju ovaj topic.

Pocetna cijena sajta iznosi 11.000e



Za vise informacija mozete mi se obratiti u PM, molim samo ozbiljnu ekipu, za pocetak sajt na prodaju je trenutno samo ovdje, te nije postavljen na Flippu i slicne stranice.

Da napomenem sajt je u Wordpresu, integrisanj
o autmoatsko dodjeljivanje clanstva preko Pro Paid Membership (sam ovaj dio je kostao dosta novca)
Jos jednom, prednost osobama iz BiH, radi realizacije sastanka uzivo.

TAKODJER MOLIM OVE STO ODREDJUJU CIJENU, TE ONE STO TVRDE DA OVDJE NEMA OSOBA SA SLICNIM BUDJETOM DA ZAOBIDJU

Ne zuri mi se, niti mi zivot ovisi od prodaje.

1 Like

znas onaj vic sa pekarama imate vi 11000 kifli , IMAMO e tesko ce te ih prodati,

Lijepo si sve napisao i ovakav oglas gdje je odmah napisano praktički relevantno… Cijena je takva kakva je, sigurno je da ako ne nađeš kroz neko vrijeme (a ne žuriti se, kako si rekao) ipak morati sniziti ju jer ne želiš da propada i gubi na vrijednosti… Inače i sam sam mislio ići sa nekim sličnim sajtom kroz sljedećih godinu dana, još istražujem i promatram da li bi mi bilo isplativo ili ne… ono što me zanima (iskreno ne tvrdim da sam ozbiljan kupac jer mi je 11k eur malo previše trenutno) ako se može dobiti link te stranice na PM… mene zanima kako je to napravljeno… i ono bas sve oko toga… i sorry ako sam zagnjavio… ako ne želiš poslati link isto razumijem, iako ću se onda probati sam snaći na temelju ovih podataka potražiti jer ne vjerujem da ima baš previše naših stranica ovog tipa… unaprijed hvala ako odlučiš poslati link…i sretno s prodajom…

Hvala ti na javljanju i podrsci, sajt bas i nece propasti, problem sa vremenom je trenutan je guram nesto drugo punom snagom. Vjerujem da cu se kroz par mjeseci vratiti na visak vremena.

Glavni problem u svemu su ti velike provizije posredivaca, ja iz nekih svojih privatnih razloga ne mogu regostrovati firmu( nije finasijski problem).

Sto se tice same konkurencije, ima je mnogo ni ja nisam znao dok nisam poceo raditi.

Sto se tice cijene, takva je iz nekoliko razloga. Prvi razlog, taj novac je vec zaradjen samo sto su me ubile provizije. Drugi priblizna cifra se moze uzeti i od reklama, ja nikada ih nisam stavljao jer nisam nasao normalnu ads mrezu. Treci wu aktivni clanovi, fina je cifra 22.000 registrovanih sa novim mejlovima.

NARAVNO I KARTICNO PLACANJE, SVI JE DANAS KORISTE PA BI LAKO BILO NAPLACIVATI NA TAJ NACIN.

Tako sve u svemu, to je sto je. Sajt donosi novac, pa prodao ili ne nije mi neka frka.
Mozda ga uskoro stavim i na Flippu ne znam, i da ono sto je isto bitno fina posjeta sa Google dolazi.

Za domaci adult date sajt star malo vise od godinu dana ne mozes traziti 28-mesecnu zaradu nikako znaci dve reci adult domaci cim to vidim padne mi mrak na oci a tek cena. Realna cena je 4500-5000. Za ovu cifru nikad neces prodati ja ti garantujem…

3 Likeova

@steelmaiden lockaj ovo, da ne citam gluposti.

Zasto nikad nisi probao ubacit karticno placanje putem paypal business accounta?

U nekoj temi smo dosli do ovoga, ocito da takav nacin placanja ne radi u zemljama Balkana.

ja gluposti pročitah samo u tvojim postovima…

Pozdrav,
Koliko treba jak hosting da pokrece takvu stranicu bez cekanja u ucitavanje ?
Hvala.

Ko je spreman platiti €11k valjda će platiti i za dedicated server :D.

2 Likeova

Boze sacuvaj
@steelmaiden zakljucaj ovo molim te i pomogucnosti ako postoji obrisi ovaj post.
Katastrofa…

Neka diskutuju ljudi tebi odgovara da ti je tema aktivna, sad svako ima svoje neko misljenje. Sto se cijene tice ja ne znam sto to nekima predstavlja problem to je njegova cijena i nema sta tu da se zalazi, kome odgovara uzece kome ne, ne vidim razlog da diskutuje jer je takvog ubedjenja i vec vam je rekao da mu se ne zuri. Ja bih volio samo ako moze link da vidim o kakvoj se stranici radi volim da pogledam te projekte koje donose takvu zaradu, za kratak vremenski interval.

7 Likeova

Htio sam i ja komentarisati, ili ako bi potencijalni kupac htio čuti na naše mišljenje, ali ovako sam od sebe nisam jer čovjek nas je lijepo zamolio.

Continuing the discussion from P: erotskiromani.com:

Baš jučer malo listam po oglasima i naiđem na ovaj gore post od prije dva mjeseca… ali ok, sve je legitimno, čovjek je promijenio mišljenje po pitanju komentiranja oglasa.

12 Likeova

Na slikama se nigdje ne vidi o kojem sajtu je riječ.

Aktivno, malo cu korigovati cijenu (promijenila se stvar, ukradeno mi je auto koje mi je neophodno za live posao) tacnije postaviti nesto tipa aukcije. Znaci zarada (profit) od pretplata preko mobitela je negdje oko 4.000e + 100tinjak e na PayPal.

Te to je i neka pocetna cijena, zainteresovani mi se mogu javiti ovdje. Takodjer, i dalje bi volio ukoliko ostvarimo dogovor da se obavi live, oci u oci. Ako je neko iz druge zemlje ja bih nosio troskove puta.

P.S ne zicajte mi poruke za link, nisam katalog ni izlog sajtova
Poz

Decko je suspendovan… Mozda sad poklanja sajt nekom… BAs je baxuz od coveka…

@steelmaiden je napisao razlog suspendovanja “Otvaranje laznih oglasa” sto nije tocno, ima tu ekipa koja je poslovala sa mnom na @limenka2014 i dobro znaju ko sam.

Vjerovatno izrevoltiran sto sam napisao onda da nije postavio linkove, za onog oglasivaca. Stvarno mi nije bila namjera da te uvrijedim i jos jednom se izvinjavam @steelmaiden