Prodajem domaći sajt adsens zarada cijena fiksna 2000 eura

Kao što naslov kaže prodajem domaći sajt koji zarađuje od gugl adsensa. Pokušaću da dam što više informacija bitnih za kupca

  • domena je 6 slova .biz zakupljena marta 2015 do marta 2017 na godaddy
  • sajt je na shared hostingu, ne dajem hosting uz sajt
  • na sajtu je 239 unikatnih tekstova (članaka)
  • sajt je počeo sa radom krajem jula 2015.
  • sajt je na besplatnoj wordpress temi
  • sajt se sastoji prevashodno od tekstova članaka tj. fokus je na tekst i pokoji članak (rijetko) na slike
  • nišu ne znam kako bih odredio a da ne kažem koji je sajt nije zdravlje, nije sport, nisu igrice, nisu neke zajebancije…
  • sajt je na našem jeziku

Ako mi još štogod padne na pamet a smatram da bi moglo bit bitno kupcu navešću kasnije. Evo da krenem sa statistikama.

Statistika od početka rada sajta do danas (tj.juče jer sam juče krenuo pisat temu)

Statistika zadnjih mjesec dana

Izvori posjete

Zarada posljednjih 30 dana

Posljednjih 30 dana zarada po danima

Zarada posljednjih 90 dana

Što se tiče cijene ona je fiksna i nema spuštanja ni za cent, lipu,fening,dinar… Inače pri prodaje vrednujem svoje sajtove 16zadnjih 30 dana zarade. 13016=2080E Možda nekom se ne sviđa takva procjena vrijednosti sajta ali tako je. Nadam se da neće bit puno rasprave oko toga :slight_smile:

Do sad sam preko ovog foruma (prodavao) trgovao sa članom @sproject 7-8 sajtova ne znam tačno i jedan sajt sam prodao članu @mayandream ni sa moje ni sa njihove strane nije bilo problema

Plaćanje direktno u Banja Luci ili western unionom troškove slanja para oko 96e plaća kupac. U slučaju da nemate povjerenje transfer sajta možemo izvršiti preko starog člana @mrcina koji je nekada nudio ovu uslugu (nadam se da još nudi) ja prebacim domenu na njega i pošaljem mu sajt kad uplata bude podignuta on prosljeđuje vama.

Ostavljam sebi za pravo da ne odgovorim na pitanje u privatnoj poruci ako smatram da pošiljatelj poruke nema želju za kupovinom. Opet ponavljam da je cijena fiksna da ne bi bilo rasprave oko toga. Ako ima nekih pitanja u vezi sajta osim imena može i ovdje možda sam zaboravio nešto bitno.

Poštovani,

Ja sam zainteresovan. Molim Vas pošaljite mi link na PM.

Molim te link na PM. Hvala unapred.

Svima sam poslao link, nisam zelio nikog zbog mog misljenja diskvalifikovat, 15-20 ljudi trazilo link… poslije dobijanja linka pola njih ni odgovor nisu poslali, ne valja niša, dizajn i sl. no nebitno, da ne bude da kukam evo koga god interesuje u pitanju je sajt poruke.biz

apdejt zarade i statistike

Posjeta zadnjih sedam dana

izvori posjete

odakle su posjete

Ako nekom treba još nekih informacija nek pita, može slobodno i ovdje. Ukoliko nekome treba ideja za sajt slobodno nek pita :slight_smile:

Ukoliko ne bude zainteresovanih u toku narednih par dana odustajem od prodaje.

LP

2 Likeova

Izivini na offtopicu ali tako ti je to, 99% ovih sto pitaju za link im je zao dati pare za registraciju domena, vec se javljaju za link ne bil pokusali kopirati metod.

@anja1 Hvala na linku, i izvinjavam se što nisam odgovorio.

Meni konkretno ne odgovara niša, odnosno ne vidim da bi ja to uspešno mogao da razvijam dalje. Inače oglas je vrlo detaljan, sajt sasvim ok. Srećno sa prodajom.

Profesionalizam u svakom pogledu, sto se tiče i oglasa i opisa i pretpostavljam komunikacije iako nisam slao privatno ali verujem :smile: oduševila me je i izjava za ideju za sajt :smile: uvek bio realan u svojim izjavama:) sve najbolje :smile:

Ja moram javno da se izvinim. Tražio sam link, pogledao, ne odgovara mi niša, ali nisam odgovorio čoveku.

potvrđujem uspješnu suradnju.

o čemu je stranica?

Pa ima na temi link, mozes vidjet koji je sajt u pitanju, samo procitas postove