Prodajem domaći sajt sa zaradom

Prodajem domaći sajt sa posetom i zaradom, tematika je uzgajanje voća, povrća, biljaka.

Na sajtu je 40 unikatnih tekstova koji su plaćeni oko 200 eura. Domain je jako kvalitetan, kratak i upečatljiv, star je godinu i po dana.

Na sajtu su samo adsense oglasi i za poslednja 4 meseca je zarada 25.85 eura, što je prosečno 6.4 eura mesečno.

Poseta je oko 150-170 dnevno, oko 5.000 mesečno. Sve je organska poseta, sa pretrage, vrlo kvalitetna. U proleće je sezonski imao malo veću posetu po 300-400 dnevno, pretpostavljam da će sledećeg proleća opet imati taj skok kako ljudi više tada nešto obnavljaju na proleće u svom vrtu, menjaju nešto, sade informišu se itd.

Cena je 200 eura što je oko 30 mesečna zarada, a toliko vrede i samo tekstovi tako da je to i više nego korektno.

Razlog prodaje je što trenutno radim ukrupnjavanje projekata, da se fokusiram na manje sajtova sa većom posetom a sajtove koji su sa manjom posetom da polako prodajem jer ne stižem sve da radim.

Ozbiljno zainteresovani kupci se mogu javiti privatnom porukom da im pošaljem više detalja i da dogovorimo kupoprodaju. Prednost imaju kupci sa kojima sam već saradjivao do sada, ali naravno i svi ostali koji su ozbiljni mogu se javiti.

Do kraja godine ću verovatno imati još neki domaći sajt za prodaju, ali za sada počinjem sa ovim.

može link?:slight_smile:
hvala,lp

Ja bi isto volio link

Hvala svima na interesovanju, da javim samo da je sajt rezervisan za kupca. Ako dodje do neke promene javiću preostalim zainteresovanima.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey