Prodajem domaću FB stranicu od 140k lajkova

Stranica je napravljena prije 2 godine, što znači da su lajkovi prilično svježi. Neće vam se se dogoditi, kao naprimjer, kada kupite stranicu iz 2011. da je stranica mrtva, jer se veliki broj profila više ne koristi (ljudi zaboravili šifre, napravili nove profile…).

O stranici:

Stranica je podignuta do 140k (sve organski) sa nekih 80-tak klipova (većina su moji klipovi, ili sam imao dozvolu za njihovo korištenje). Sa 50-tak sličnih klipova, stranica se može podići i do brojke od 200k. Na stranici se trenutno nalazi 40 klipova, ostale sam obrisao jer ih želim koristiti na drugim stranicama za razvoj. Stranica ima ogroman potencijal za napredak, jer ima specifičnu nišu, zanimljivosti i mudrosti. Također, na stranici je veliki broj starije publike, tako da otvaranje članaka iz gore navedenih rublika neće biti problem. Više o ovome pročitajte dole u dijelu “Savjeti”.

URL: https://www.facebook.com/kojot8

Demografija:


Reach:
reach1

Bitna napomena: Na stranici je obrisan veliki broj postova (uglavnom članaka), jer sam želio očistiti stranicu prije slanja prijave za IA, ali ni nakon brisanja objava, nisu mi ponovo odobrili IA. Sada se sigurno pitate zašto sam izgubio IA pristup? O tome sam pričao u temi “Upit o zaradi na Instant Articles?”, razlog je bila moja neaktivnost. Nisam objavljivao članke u periodu od marta do maja 2018. i oni su mi ukinuli IA. Naravno, ako već imate odobren IA na nekoj od vaših stranica, on će normalno raditi na ovoj (možemo testirati).

CIJENA: 1000€
Ovaj novac možete lagano vratiti za 4-5 mjeseci. Sa IA sam mjesečno uzimao preko 250€, u prosjeku, i to dok je imala 100k lajkova.

Savjeti: Na stranici najbolje prolaze članci iz rubrike mudrosti, psihologije i zanimljivosti. Budući kupac će najviše novca izvući s ovim člancima. Politika, farme, parovi i sl. gluposti, na ovoj stranici ne prolaze. Također, savjetujem da pravi klipove slične trenutnim, jer tako će nastaviti razvijati stranicu. Ja sam sa 5 klipova mjesečno, imao po 7-8k novih lajkova na stranici. Zamislite koja bi to brojka bila sa 10-15 klipova mjesečno. Budući kupac će dobiti savjete i pomoć oko pravljenja klipova!

Primjer klipa, koji je imao reach od preko 2 miliona:

Razlog prodaje: Privatni problemi

900€ nova cijena. (20kkkk)

Zadnja cijena 750€. (20 karaktera)


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey