Prodajem domenu gojaznost.com

Prodajem domen gojaznost.com. Prodaje se samo ime sajta odnosno domen bez hostinga i fajlova. Domen je registrovan 2009. godine i predstavlja veliki autoritet u ovoj oblasti. Trenutno je registrovan kod name.com do 05.11.2020. Transfer možemo uraditi kod istog ili nekog drugog domen registra.

Najmerodavni alat za procenu vrednosti domena EstiBot, procenjuje da domen vredi 880$. Može jeftinije ali budite realni sa ponudama. Imajte u vidu da je reč o premim domen i da vredi. Uplate primam preko paypal, skrilla, westera i na račun.

Ponude šaljite u inbox.

Procena estibota:

Mogu oni da procijene i milion eura ali ne vrijedi, meni jedan moj na 20.000 odma bih ti ga prodao 10
Tako da ti servisi su ti beskorisni vec uvijek sam procijeni i probas jer svaka roba ima svog kupca.

1 Like

Domen sam i kupio zato što ja lično vidim potencijal i vrednost u njemu. To što možda ti ne vidiš ne znači da domen ne vredi.

Nemoj odmah da se ubacujes, nije on rekao da domen ne vredi vec da procena estibot-a ne vredi i da nije tacna. Domen kao domen je ok, dobra je nicha sa dosta mogucnosti za monetizaciju. Tako da domen ima vrednost, ali se ne treba oslanjati na estibot-a pri racunanju vrednosti neke domene, to je cela sustina.

1 Like

HugeDomains prodaje za 3595 USD domenu koju sam pustio da istekne. Toliko o procjenama sajtova za procjenu.

1 Like

Ok, narode svako ima svoje mišljenje. Slažem se za esti da nije uvek 100% merodavan, ali može da se uzme njegova procena u obzir. Ja ga evo koristim već neko vreme i mogu vam reći da mi dosta pomaže. Domene uglavnom prodajem za strana razvijenija tržišta, ali eto našao se jedan dobar i za naše. Ako je nekom ovaj domen zanimljiv neka pošalje ponudu ako nije opet lepo.

Jesi li zainteresovan za pretilost.com da uparis i sa hrvatskom rjecju. Cijena upola te tvoje ali mozemo i dogovarati?

1 Like

Ma nemam ja živaca brate zafrkavati se balkancima. Ovo sam uzeo čisto da vidim kako raguju. Vidim da ne bi dali ni 5 dolara i to je to. Poklanjam domen za džaba prvom ko se javi :smiley:

Ovo je odlična ideja, bravo Hellas, vrtila bi se velika lova. :+1: Da gojaznost redirektira na pretilost ili obrnuto. :grinning: :o:

geek.hr procijenilo na $22.000, nisam zadovoljan :slight_smile:

Vrede i gojaznost i pretilost ne kontam ovu sprdnju. Ne vrede mnogo kao što bi na zapadu ovakvi domeni vredeli, ali nekih 200-300 eura relano vrede. Domeni sadrže jednu reč i tematike su profitabilne. Ja da nemam drugi posao sutra bih pokrenuo sajt na ovom domenu. Ovako ostaje mi ili da ga prodam ili da ga poklonim nekom.

1 Like

A geek vredi zato što na domenu postoji veoma aktivan sajt sa niskim bouns rejtom.

Probio sam limit za danas :smiley:

Da, krenuo sam da provjerim i svoje druge domene pa mi kažu da se moram regati, a vidim i da registracija nije besplatna, a ni jeftina.

Došla mi ponuda od 1000 dolara za jedan domen, a ja se ovde sa vama zafrkavam. Toliko o tome da esti ne valja :smiley:

A koji servis koristis za prodaju strani domena?

Godaddy. Ranije sam koristio još neke ali nisu bili nešto. Godaddy se pokazao najbolji i trenutno samo njih koristim.

1 Like

Kako tacno? Meni se jedino kod njih svidja ona opcija da odobris sam odlazni transfer, pa domenu mozes da prebacis za 20 minuta.

Koliko bi tek vrijedila SmrsajLakoPitajMeKako.com ?

2 Likes

hahaha 100$ po njihovom samo sto jos nije reg

Šta kako tačno? Uzmiš kupiš neki dobar domen i postaviš ga na aukciju. Nema tu neke mudrosti. Možeš da platiš i članstvo na nekom glupom i beskorisnom alatu poput estibota. Meni lično dosta pomaže ali je ovako generalno smeće. Barem iskusniji od mene tako tvrde :smiley:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey