PRODAJEM domenu i web stranicu mariomandzukic.com

Dakle, prodajem domenu mariomandzukic.com, web stranicu koja se nalazi na toj domeni. Za više informacija pošaljite upit u inbox. Hvala!

Zna li Mario da ti trgujes njegovim imenom?

1 Like

Zašto je ne prodaš Mandžukiću? Ako u 2012. nije znao koliko je važan internet za nogometaša, mislim da sada zna (a pogotov nakon SP-a).

Jedino je njemu i može prodati, a da ne ispadne naopako. :smile: :o:

A što bi on radio s tom web stranicom kada se ni ne razumije u te stvari? Znači, web stranica i domena se prodaju nekome tko želi nastaviti pratiti njegovu karijeru i pisati vijesti, objavljivati sadržaje itd. To je fan stranica, a ne official web stranica koju on želi voditi za sebe. To znači da ju može kupiti i neki njegov fan.

Pa neće je on voditi, već njegov tim zadužen za marketing. Zar misliš da sportaši sami vode svoje društvene mreže? :smile:

1 Like

Fan stranica sa njegovim punim imenom i prezimenom… Moli Boga da ne dodje do koga ne treba da dodje.

Edit: a sto izbrisa onaj prvi odgovor? Ukapirao si da ne mozes ljude koji zive od ovoga da prevedes zedne preko vode?

Taj “njegov tim zadužen za marketing” sam bio ja. Naravno da mu nema tko voditi to sve i zato sam i stavio ovaj oglas, ako netko želi dalje preuzeti taj posao, neka se javi.

1 Like

Znaci ti ces buduceg kupca da spojis sa Mandzukicem da se dogovore o daljoj saradnji? :smiley:

1 Like

Buuuuhahahahhahaha :smiley: al vam ga pali “parkirao “ samo tako :smiley:

Nisam ništa izbrisao, i ja se čudim gdje je odgovor, možda ga je admin obrisao, ne znam. Što se tiče tvojeg komentara, ne trebam moliti Boga jer sam Mariu radio tu web stranicu još dok je igrao u Wolfsburgu i sve ove godine sam uložio svoje vrijeme, trud i novac kako bi ta web stranica bila aktivna. Da rezimiram, ovo je fan stranica koju može kupiti bilo tko i voditi ju bilo tko, a ne nužno onaj koga Mandžukić ovlasti. Naravno da je važno da ta osoba prati njegovu karijeru i pozitivno s dobrim namjerama radi taj posao. Kao da svi na Facebooku pitaju poznate ličnosti za dopuštenje da li smiju izraditi njihove Facebook stranice, naravno. U ovom slučaju Mario me pitao da mu izradim web stranicu, ali me nije obvezao da MORAM objavljivati sadržaje na njoj, tako da sam svih ovih godina volontirao, a to što sam volontirao ja osobno cijenim jer sam uložio svoje vrijeme, trud i novac i za domenu, web hosting, kao i za pisanje i objavljivanje sadržaja svih ovih godina.

Ko ti je kriv što ti ne vodiš stranice Kolarova :smile:

Zašto bi neko kupio stranicu koja se ne može unovčiti? Ako bi se ubacile reklame, to više nije ‘fan’ page, već iskorištavanje nečijeg brenda/imena u svrhu zarade? A to nije pametno :wink:

Zašto ne bi bilo pametno ubaciti reklame? Svatko može slobodno ubaciti svoje reklame koje god želi. Evo vam primjer: Da nisam produžio domenu, web stranica bi se ugasila, domena bi istekla i onda bi ju mogao kupiti bilo tko, napraviti bilo kakvu web stranicu i staviti bilo kakve oglase na nju, zar ne?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey