Prodajem domenu igrice.hr i poddomenu s browser igricom koja ostvaruje zaradu

Odlucio sam se rijesiti domene igrice.hr jer na njoj nikad nisam ostvario projekte koje sam planirao, a sada sam skoncetriran na druge stvari. Domena trenutno nema neku posebnu ulogu te redirekta na poddomenu ladypopular.igrice.hr

Na poddomeni ladypopular.igrice.hr nalazi se browser igrica koja ostvaruje zaradu i to potpuno automatizirano bez ikakvih ulaganja. Igricu sam na svojim portalima promovirao od 2012. do 2016. godine i za to vrijeme je prikupljeno preko 50.000 registracija koje i danas generiraju zaradu.

Do danas je zarađeno nekih 18.000 EUR, a prošle godine je zarađeno oko 2500 EUR. Zarada se nastavlja istim tempom i ove godine.

Igrica je u vlasnistvu bugarske tvrtke XS Software i vi zapravo zaradjujete na affiliate principu. (https://www.xs-software.com/partners.html)

Unutar igrice se mogu kupovati nekakvi dodatci i vi dobivate proviziju od svake prodaje. Dakle sve je automatizirano i nikakva promocija se vise ne obavlja na stranici, ali zarada je i dalje aktivna na racun registracija koje sam u prijasnjim godinama doveo. Ako bi se proradilo na promociji, zarada bi se mogla itekako podebljati.

Imaju oni i druge igrice koje nisam bas promovirao, pa bi se i tu dalo mnogo napraviti. Meni je plan uvijek bio sve njihove igrice staviti na poddomene i zatim ih sve zajedno polinkati na igrice.hr domeni na kojem bi bio nekakav mini sajt sa svim tim igricama, a kojeg bi promovirao na fejsu, guglu, adwords i gdje vec ne. Mislim da ne moram naglasavati da je igrice.hr premium domena i da je uz igre.hr mozda najbolja koju mozete uzeti za sajt s igricama namijenjen za hrvatsko trziste.

Ja bi prodao sve za proslogodisnju zaradu odnosno 2500 EUR pa se javite ako vas interesira. Naravno uputim vas detaljno u sve sto je potrebno. Sva pitanja mozete uputiti ovdje ili na PM.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey