Prodajem domenu webdizajn.com sa web stranicom

Na prodaju je domena sa uradjenom web stranicom idealna za freelancere ili agencije koje se bave web dizajnom, izradom web stranica. Domena je stara, nije dropana od 2016, lagana je za SEO i uz minimalan rad i investiciju za linkove mozete skociti na top pozicije i dobijati po nekoliko upita dnevno. Investicija se moze isplatiti od samo 1 ili 2 zavrsena posla za klijente. Razlog prodaje je to sto se vec duze vrijeme ne bavim izradom stranica za klijente.

Domena: Webdizajn.com
Cijena: 1.000 EUR

Web hosting nije ukljucen u cijenu.

Nacin placanja uplata na racun, a ako ste iz BiH moze i kes.

Pored izrade stranica i shopova, grafickog dizajna, online marketinga, jedna od ideja i opcija za novog vlasnika je prodaja knjiga i kurseva za web dizajn na domacem jeziku itd.

Bolje da si tu domenu ponudio negde na aukciju za domene verovatno bi dobio tolike novce možda još više

2 Likeova

Hvala na prijedlogu. Mozda cu objaviti jos oglas na nekoliko fb grupa ali prvo ovdje gdje sam je i kupio od drugog clana foruma.

1 Like

#samokažem

Kako bi kategoriju Oglasi zadržali na višem nivou, te omogućili ozbiljnim prodavačima i kupcima normalnu i sigurnu kupovinu, uvedena su dodatna pravila za taj dio foruma. Svaki oglas ili post koji krši pravila foruma može biti obrisan, a korisnik upozoren ili udaljen s foruma (ban). Moderator zadržava pravo obrisati svaki post koji smatra neprikladnim, bilo da se radi o samom oglasu ili o komentarima unutar oglasa (strogo je zabranjeno trollanje, pisanje offtopic, zlonamjerno komentiranje s ciljem rušenja cijene i slično). Dozvoljen je “bump“ oglasa, odnosno refresh ili podsjećanje na oglas, ali isključivo 7 (sedam) dana nakon posljednjeg posta u topicu.

https://wmforum.geek.hr/faq

1 Like

E stvarno ovdje izgleda vecina forumasa i SEO “experta” samo kritikuju i prave se pametni. Pa znam ja i bez vas sta je SEO.

Oglas je za prodaju domene, naziv je top i sve kako sam naveo i licno cu pomoci novom vlasniku sa SEO i savjetovati ga sta treba da radi. To je ta cijena ko hoce moze me kontaktirati, ima ljudi koji su mozda zainteresovani i znaju kako ce je iskoristit, sta mi susite oglas odkako sam objavio.

Rado bih platio fee forumu za zakljucan oglas samo cisto da bude bez ovih nekih komentara prosla su vremena, trebas ovo ili ono.

Suzdrzite se bilo kakvog pisanja ako niste musterija i ne mislite kupit. Hvala!

2 Likeova

Tema počišćena i zaključana, za to se ne plaća fee, a ako autor hoće još neke izmjene slobodno neka me kontaktira porukom.