Prodajem facebook grupu 22000 članova


#1

Na prodaju facebook grupa:
http://www.facebook.com/groups/oglasi033sarajevo/
Ponude u private poruke…


#2

Molim bez ponuda 20,30,50KM!


#3

22K clanova? Meni pise 6,898 Members :slight_smile:


#4

Ne prikazuju ti grupe dok ne udjes prave podatke.


#5

Jeste, morate se pridružiti u grupu. Grupa je zatvorenog tipa.


#6

kolko novca zelis za grupu (u Eur)? slobodno napisi na Pm…


#7

Odgovoreno u pp


#8

Prodaja aktuelna i dalje…


#9

Oglasne grupe se nikada ne prave zatvorene ili privatne, da bi svi mogli videti oglase bez da ulaze u grupu. Dosta posetioca želi samo pogledati oglase, a ove mogu videti samo članovi grupe.

Zatvorene grupe se uglavnom prave za uzak krug ljudi koji žele raspravljati o nečem bez da ih drugi uznemiravaju, i gde se ne ide na broj članova nego na njihov kvalitet.


#10

Ali u konačnici svi ti koji žele pogledati oglase ovako će se učlaniti u grupu, onako bi samo provrtili i ne bi se pridružili


#11

Ma da, pored toliko otvorenih grupa gde slobodno mogu pogledati oglase izabraće neku zatvorenu grupu gde će morati da se učlane. Sve čekaju u red :smile:
Kako nekom može uopšte pasti na pamet da oglasnu grupu napravi kao zavorenu i tako joj u startu ubije vrednost? Da je neki klub, privatno društvo, zajednica, pa OK, ne daju svakom ući.
Ali oglase trebaju svi videti bez da se učlanjuju igde.


#12

Vidi se da si stručnjak za skupljanje publike


#13

Imam 9 grupa al ih se uopšte ne isplati prodavati, jer male pare mogu da se uzmu. S druge strane grupa je sve više i sve je teže skupiti članove. Više se isplati preko njih promovisati neki svoj posao. Cover i pinovan post.

Nedavno napravim grupu Lajkovi, za lakše skupljanje domaćih lajkova i ubacim odmah 500 prijatelja, ali šta vredi kad nisu navikli da lajkuju i većina nema stranice.
U stranim grupama za lajk bez problema po 100 lajkova dnevno , ali šta vredi kad su to uglavnom Indijci, Pakistanci, Filipinci i sl.

Raspoložen sam i za saradnju, ko isto ima oglasne grupe, mogu postaviti linkove ka njima na mojim grupama i obratno. Da malo razmenimo i uvećamo članove.