Prodajem kompletno poslovanje

Radi zatvaranja obrta i prebacivanja posla u Dubai prodajem kompletni posao. Obrt se bavi internetskom promidžbom, web dizajnom, programiranjm i najmom hostinga. U sklopu poslovanja prodajem hosting sa svim klijentma te neke od poznatih i vrlo posjećenih portala kao što su studio.hr, nekretnine24.hr, nekretnine24.ba, nekretnine24.rs, nepremicnine24.si, pckase.com,…itd
Cijena za sve 15 000 kn ( 2 000 € )
Molim samo ozbiljene ponude!

nijedna od ovih stranica ti ne radi, nisi napisao kolika je zarada? :smiley:

Vjerojatno si gledao jutros, radili smo update na serveru, sada je sve ok.
Ne želim pisati o zaradi ali recimo da se da zaraditi više nego dobra plaća!

http://www.croatiatourist.hr/
ne radi
Foto i video oglasnik za nekretnine | Nekretnine 24 zlonamjerni softver

Neki portali su zgašeni a foto i video oglasnik je na domeni nekretnine24.hr
Nema zlonamjernog softvera jer domena .info nije aktivna, to je neka greška na googlu!
Croatiatourist nije upoće spominjan za prodaju!

Zašto vrijedi 50.000 €? Moglo se navesti neka okvirna ‘sigurna’ zarada koja firma ostvaruje, kao recimo da će ti se sigurno 50.000€ varatiti recimo za 5 godina… bilo šta, jer ovo što je do sad navedeno nema neke koristi po meni.

Ako se zaradi kao jedna dobra plata, znači firma ima jednog zaposlenog (vlasnik).

Molim diskutante da se drže teme, a oni koji nemaju ovolike pare u džepu ili nisu spremni na ovoliko ulaganje da se susdrže od daljnjeg komentiranja u ovoj temi. Čovjekje napisao sve što misli da je potrebno, a ostale detalje možete saznati na PM.

@nedimx2 Jedna plaća u Hr od 3900 kn obrtnika ili direktora jedne tvrtke košta 5600 kn, 375.000 % 5.600 = 67 mjeseci, ali mislim da se kod ovakvih stvari ne radi o 12 * mjesečna zarada jer ovo nije obična adsense stranica nego realan i stvaran posao koji se temelji na nekakvim poslovnim planovima, poslovnim kontaktima i stalnim kupcima.

[quote=“CreatifCode”]Molim diskutante da se drže teme, a oni koji nemaju ovolike pare u džepu ili nisu spremni na ovoliko ulaganje da se susdrže od daljnjeg komentiranja u ovoj temi. Čovjekje napisao sve što misli da je potrebno, a ostale detalje možete saznati na PM.

@nedimx2 Jedna plaća u Hr od 3900 kn obrtnika ili direktora jedne tvrtke košta 5600 kn, 375.000 % 5.600 = 67 mjeseci, ali mislim da se kod ovakvih stvari ne radi o 12 * mjesečna zarada jer ovo nije obična adsense stranica nego realan i stvaran posao koji se temelji na nekakvim poslovnim planovima, poslovnim kontaktima i stalnim kupcima.[/quote]
A ti si kao neki policajac ovdje?
Čovjek nije napisao ništa osim da prodaje firmu koja se bavi programiranjem, hostingom, bla bla. Mislim da su pravila kod kuproprodaje da se navede što više informacija a poželjne se u brojke, slike.
Uostalom tko si ti da procjenjuješ koji je biznis ozbiljan a koji neozbiljan, ne idi offtopic i pusti ljude koji se kuže da pitaju što hoće.

Da

[quote=“Bugi”]Čovjek nije napisao ništa osim da prodaje firmu koja se bavi programiranjem, hostingom, bla bla. Mislim da su pravila kod kuproprodaje da se navede što više informacija a poželjne se u brojke, slike.
Uostalom tko si ti da procjenjuješ koji je biznis ozbiljan a koji neozbiljan, ne idi offtopic i pusti ljude koji se kuže da pitaju što hoće.[/quote]
Prekini biti bezobrazan.

[quote=“Bugi”]A ti si kao neki policajac ovdje?
[/quote]

[quote=“CreatifCode”]Da
[/quote]

A di ti je značka?

I pečat

Ja mislim da bi bilo najbolje da Vam skeniram bankovne izvode da svi vidite koliko zarađujem!!!
Šaljem na PM!!! Hahaha

jeli stranica jos uvek na prodaju?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey