Prodajem: Link u potpisu na različitim exyu forumima

Znači imam profile na različitim forumima, neke ću umirovit, na nekima ću pisat i dalje, a ono što je vama nudim je kupnja linka u potpisu.

FAQ:

Zašto kupit link u potpisu?
Svaki backlink je dobar i koristan za pozicioniranje stranice na tražilicama.

Koliko dugo će moj link ostati u potpisu?
Ovo je ponuda jednom platiš i link ostaje do kraja života (foruma ili mog profila) u potpisu. Ukoliko moderator ukloni link ili forum nestane u prvoj godini (od dana postavljanja linka) ja ću vratit novac.

U kojem formatu će link bit postavljen?
Link u potpisu biti će klasičan backlink s anchorom. Anchor linka neće nužno biti nešto tipa “najbolji autolakirer u gradu”, već ćemo napravit kampanju koja će se vjerovatno ostvarit a vi bit zadovoljni.

Koliko postova profili imaju na forumima?
Ne puno, a opet dovoljno. Minimalan broj postova na profilu je 4, a maksimalan 15 (zavisno od foruma). I dalje dovoljno da dobijete novi backlink

Koliko različitih foruma je u igri?
U navedenoj ponudi govorimo o 10 različitih foruma, a na kojima ima ukupno 68 postova (u prosjeku 6,8 po forumu). Poželjno je da isti kupac uzme sve!

Koliko to košta?
Nemam cijenu u glavi već me možete kontaktirat na pm. Napominjem da zadržavam pravo odbiti ponudu, a listu foruma s brojem postova dostavit ću samo onima za koje smatram da bi zaista mogli kupiti. Znači neću nužno prodati (ako ponuda nije dobra), niti ću svima slati listu.Bez uvrede ako nekome ne pošaljem, a pošten je i stvarno zainteresiran, nemogu baš svakog najbolje procjenit “na prvi pogled”. Ništa osobno.

Mislim da sam napisao sve pa nema potrebe za bilo kakvim komentarima u temi. Ako ipak postoji kakvo pitanje imate pm da se javite.

Ima li interesa na ovom forumu za ovako nešto? Mislim, svega par upita preko pm-a i maila, kao da nikoga ne zanimaju linkovi iz potpisa ili su se uplašili dijela gdje piše da neće svako dobit linkove i odgovor. Razmišljao sam napravit aukciju za ovo, da sve bude transparentno, pa me zanima bi li uopče neko licitirao za ovako nešto. Nemorate napisat post, bit će dovoljno i da lajkate post da vidim da postoji interes.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey