Prodajem recenziju Huawei P20 Pro

Imate web stranicu koja se bavi recenzijama mobitela ili jednostavno web stranicu o tehnologiji gdje biste među prvima voljeli uvrstiti recenziju novog, prvog mobitela s 3 kamere Huawei P20 Pro?

Budući da sam prednaručio Huawei P20 Pro u Tele 2, nudim prodajem njegovu profesionalnu, dugu recenziju. Mobitelima se bavim već 5 godina intezivno prvenstveno kao hobi i imam znanje o istima. Iza sebe imam 2 projekta vezana uz mobitele, koja sam prodao, a to su www.jeftinimobiteli.com i www.chinasmartphones.org - također razne freelance članke za razne portale.

Nudim opširnu tekst recenziju i po potrebi video recenziju snimanu s Xiaomi Yi sport cam ili Le Eco Le 2 Pro smartphoneom. Po potrebi, ukoliko vam je video recenzija veoma važna mogu pronaći i bolju kameru za snimanje. Uz recenziju dobivate i mnogo slika svih bitnih stvari vezano uz smartphone, od izgleda do screenshotova performansi i sl.

Cijena - ovisno o vašoj ponudi, no imajte na umu recenzija će biti napisana profesionalno, iskreno i od osobe s dugogodišnjim praćenjem trendova u svijetu smartphonea.

Nudim recenziju samo na HR, jer ENG neznam toliko dobro u govoru i pismu.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja