Prodajem sajt i FB page 242k zarada 6000$ mesecno

hahahahahhaha tip je lud 100%, lipo se ismijah, sa ovim NAJBOLJI SAM!
Sto reci, i ja mislin da ne lazes o zaradi. A sad za kao sto rekoh, tesko da ce neko dati tu lovu…

Veoma sam ponosan na to sto sam napravio, sajt radi nekoliko godina bez problema i bez prijava i tih gluposti koje “pametni” pomonju jer koga to zanimaju turske serije

Čovjek prodaje za 200k i to je njegovo pravo. Može tražit i 2 milijuna ako hoće jer je site njegov. Ne ulazim u to koliko je stabilno i koliko zarađuje, ali valjda nije toliko blesav da bi tražio 200k, a da ne može to argumentirati zaradom.

Tu se prodaju razna govna od FB stranica sa prikupljenim fanovima na temelju prrijevare (čitaj lažne nagradne igre i ostala sranja), pa mi ovaj oglas djeluje puno ozbiljnije od 99% ostalih oglasa

4 Likeova

Ma za nas Balkance te velike cifre su bauk, pa odmah moramo argumentirati da to nije tako i da lik laže…ja mu vjerujem a isto tako znam da je taj sajt već odavno a vi se pitajte zašto još nije ugašen?

1 Like

Svaka cast brate izgleda da ti je sajt vrh e sad de da te pitam da nemas 30 uzajam?

4 Likeova

EDIT: Nisam htio nikoga citirati…

Mnogi sajtovi su radili godinama, sve dok ih nisu jednom ugasili, bilo to jer su nekom stali na žulj ili napravili neku glupu grešku ili nešto treće. To čime se on bavi je itekakav lov u mutnom i postoje dobri temelji da ima puno pravnih problema i da se sajt ugasi. Ne mora biti da će sajt past, niti da će robijat doživotno (niti je to realno kod nas), ali pričati da je netko ljubomoran kada kaže da bi uložiti 33 mjesečne zarade za takav sajt bilo u najmanju ruku riskantan posao - to meni stvarno nije normalno.

Znam za taj sajt odavno jos kad je bio sulejman, pa stavio staroj da gleda kad ono hrpa reklama u pm, nesto nevjerojatno, sva sreca zaobisao sve to i poskidao ih sve. Samo nerazumjem ako godisnje zaradis 450 000kn, zasto prodavat? Lijepo orocavas sve nekoliko godina i onda opalis zgradu apartmana i amen, a stranica jos stoji i zaraduje, apartmani zaraduju gdje ces bolje. Zato mi je i sumnjivo kada govoris kako si kupio stan, auto, pa ces uskoro ces drugi stan i onda hoces to prodati. Kao da citam postove ljudi koji kazu imam 1000 bitcoina i prodao sam ih za 100$, a kasnije narasao bitcoin na preko 6000$ i jos raste.

Takve ozbiljne cifre ne prodaju se na forumu. I da je to sve istina samo si mozes stvorit probleme.
Da sam na tvome mjestu zamolio bi admina da to sve pobrise jer ce ti vise odmoci nego pomoci.

3 Likeova

Ovakve stvari se ne prodaju na forumu. Vjerujem da imas tu zaradu koju kazes, ali s tim novcem se moze uloziti u bolje i sigurnije poslove, koji mogu donijet vecu zaradu. Guraj dalje i sretno i da zaradujes 10k mjesecno!

A da nije zapravo razlog prodaje “Explore Feed” & Srbija & pad reacha

1 Like

Postavljač teme je verovatno mlad i neiskusan, kad se zarađuju velike pare, to se ne priča javno iz više razloga.

Verovatno pada zarada pa je rešio da izvuče pare na vreme, što verujem da je slučaj i kod većine koji prodaju sajtove koji zarađuju.

1 Like

Ne vidim razlog sto izbjegava objavit statistiku ove godine google analytics i zarade, ako vec tvrdi da zaradjuje toliki novac mjesecno.

Sajt je star 7-8 godina. Sećam ga se kad je bio parodija na nekad popularni portal nadlanu.com Vremenom je preko estradnih vesti prešao u totalnu pirateriju. Razlog prodaje je sigurno explore feed, jer je momak i na ove treš sajtove koje drži dodao push notifikacije, jer očigledno klik bajt više ne prolazi. Poseta pada. Zarada pada, a kako to nikakva ozbiljna firma neće kupiti, zato je došao na forum. Zarada je sigurno takva, ali će vremenom biti niža s obzirom na promene koje dolaze iz Google vezano za prikaz reklama u Chromeu.

2 Likeova

Da, dobro si primjetio, od 1.1.2018 nema popupa u Chromu, a ovaj sajt vjerojatno tu diže većinu love jer sve iskače na sve strane.

3 Likeova

Napokon to da maknu nema gore kad na stranisi imaš samo *ebene reklame i popupe…

Pravi odgovor na pitanje zasto ga prodaje.

Puno se primate na temu bez ijednog dokaza o vlasnistvu, poseti ili zaradama. Tako ja mogu da stavim da prodajem Netflix i to je to.

Drugo nemoguce da sajt zaradjuje 6k, mogu da razumem zasto neko misli na osnovu poseta da je to moguce ali ako znate kako se krecu te marketing ponude oko tih online sajtova postane vam jasno da je to nemoguca cifra uprkos velikim posetama.

Isto tako da bi napravio uspesan sajt bilo koje vrste potreban je gram-dva mozga i osnovno razumevanje i kultura komunikacije izmedju dve strane sto OP nije pokazao u temi. Vise mi zvuci kao iskompleksirani lik koji voli da je u centru paznje makar na netu (citaj apsolutno odsustvo bilo kakvog stvarnog zivota).

Korisnik se juce registrovao i odmah tema za prodaju u oglasima bez ikakvog dokaza o vlasnistvu, zaradi, posetama jos ova tematika i cifra, realno bi trebao lock bez razmisljanja.

4 Likeova

I sta bi, prodali ga? :smiley:

https://wmforum.geek.hr/t/od-danas-se-kupoprodaja-facebook-stranica-vrsi-iskljucivo-unutar-privatne-sekcije-foruma/41543