Prodajem sajt sa igricama | HITNO |

Prodajem ovaj sajt sa igricama Gugi Games
Sajt sam napravio prije par dana i trenutno nema posjetitelja. Prodajem ga zato što su mi hitno potrebne pare. Ovom sajtu je potrebno promjeniti hosting (ako ti je dovoljno 100gb prometa onda nemoraš ) i domen. Potrebno je uraditi seo, ja ga nisam radio zato što se nalazi na besplatnom domenu, pa od toga nebi bilo ništa. Sajt nije povezan sa adsense, zato što koristi besplatan domen.
Sajt je rađen u wp i ima oko 320 igrica. Tema je responsive, i nije nulled.
Kada bi se uradilo gore navedeno, sajt bi imao dobru zaradu, pošto svi znamo da xxx i sajtovi sa igricama puno zarađuju.
Cijena 50 e :smile:
Molio bih bez glupuh komentara, i neka pišu samo ko je zainteresovan da kupi

ajmo ljudiii, hitno mi je potrebno :grinning:

Realno neces dobiti vise od 5€

1 Like

Ne postoji ta tema gde ti ne das svoju strucnu procenu…

Ne vidim ja stvarno koji je tvoj problem?
Eto da obrazlozim svoju odkupu.
-hosting free i pod domena sve mogu ukinuti kaga god im padne napamet
-drugo free tema
-igrice su sve preko myarcade plugina ubacene
-opisi i sve je kopirano nije orginalno
Cišto zbog truda i volje bih dao 5e realno svako to moze sam u 30 minuta srediti
Lp

Imas link ove teme ?

aky sine, da ti nesto pojasnim
Fino sam napisao da sam uzeo besplatan hosting i domenu, i da bi to trebalo promjeniti, ne znam kakvu toplu vodu izmisljas oko ovoga.
Drugo, tema jeste free, ali nevidim u cemu je tu problem, ako je tema fina za oko i jednostavna za koristenje posjetitelja kakve veze ima sto je free, glavno da nije nulled, a u ostalom tema je izasla prije par dana.
Trece**** prvo si me pitao kako sam uradio sajt, tj kako sam dodao igre, i kad sam ti rekao da sam uradio preko myarcade, onda si dosao ovde i pisao kako je uradjeno preko plugina! Radio sam preko myarcade, i nevidim u cemu je tu problem, plugin ima jako puno igara i ima dosta unity igrica, i sa tim je odma u prednosti od klasicnih sajtova sa igricama.
Opisi igara nisu kopirani, vec to je originalni opis igrice koji dolazi sa njom

Ja tebe pitao jesi ti dobar decko?
Pa imam tu temu na sajtu jedan forumaš iz hrvatske je vlasnik toga i imam je na svojih 30ak stranica i znam da je free i znam da preko my arcade plugina se dodaje.
Kao drugo opisi nisu unikatni eto provjeri na:
http://www.copyscape.com/
Prednost myarcade plugin je jedino što moze tonu igrica dodati a realno nisu neke kvalitete ali nebitno to pricamo o tome koliko realno vrijedi sajt.
Ako ga prodaš za 50€ onda si pravi marketing struučnjak i odmah cu te zaposliti u svojoj firmi


Eto link te teme da ti se oduzim za onu za turizam

@Zdenga

hvala ti :slight_smile: 20 znakova

Pa ako ti tema nevalja sto ih onda imas na 30 sajtova :joy:
Za opise i nisam rekao da su unikatni, opis dodje sa igricom

E tako vec napisi, kapiram ja tebe da se razumeš i poštujem to ali se konstanto ubacuješ u teme gde ti nije mesto znači dečko nije pitao predložite mi cenu nego napisao cenu… da si drug i da želiš da mu ukažeš zašto ne može da proda ti bi mu se kao baja obratio na PM i rekao “slušaj druže to i to” ali ti koliko vidim voliš sebe i svoje “poznavanje tržišta i potencijala” da uzdigneš pljujući po nečijem radu…

Iskreno da ti kažem ama baš nemam ništa protiv tebe da ne tripuješ da sam se nešto okomio na tebe, skoro sam ti se čini mi se javio u nekoj temi da ti nabacim neke WP teme što znači da sam voljan svima da pomognem a ne da pametujem… Da sam hteo da pametujem počeo bi u temi toj gde si tražio “temu sa dva sidebara” da pišem o manama dva sidebara itd itd… Znači tražiš temu dam ti teme neke lepe, on prodaje neko pogledaj ponudu, ne sviđa ti se, zaobiđi jebenu temu samo od sebe praviš budalu jel te više članova pljuje zbog pametovanja. Use use i u svoje kljuce :kissing_heart:

3 Likeova

Imaš pravo pogriješio sam što sam zakrcao ovu temu napravicu novu temu cim skupim vremena da pojasnim ljudima kako mogu samo jednostavno napraviti svoju stranicu s igricama :slight_smile:

Ja ne vidim razlog da se aky pljuje. Frajer mu je rekao to da bi spustio cijenu i ocekivanja ako zeli da proda taj sajt. Pa ja sam sa pravom domenom prodao za nekih 10€ iz razloga sto nema zarade. Jbt da se tako sajtovi mogu prodavati ja bih se samo time bavio, svaki dan 50€ u dzep.

1 Like

hvala na ovome milito
Pa realno njima je krivo što ja govorim realno činjenice pa imam pravo reci svoje mišljenje.
Stranica nema zarade ajde da ima placenu domenu i hosting pa ajde dao bih mu 30€ koliko dode domena i hosting ali ovako stvarno nema teorije da stranica vrijedi 50€.
Za 50€ možeš:
Kupiš domenu i hosting za 11€ (godaddy)
Ostane ti nekih 300kn
Instaliraš si wordpress i nađeš nekoga da ti doda igrice cak po 1-2kn sam vidio da neki nude al ajde neka bude 3kn po igrica ali da se lijepo odrade opisi tagovi i to sve.
Nađeš par forumaša koji razmjenjuju linkove ima ih barem 10 što se tice stranica s igricama malo se aktiviraš po društvenim mrežama i eto ga onda si napravio pravi posao i sajt.
I eto imaš super stranicu koja ima mogucnost napretka dok ova nema jer je gugi games kw koji nema potraznje a još niti nema pravu domenu ili hosting.
Što se tice ove stranice ja realno cu ti dati 5€ ako nitko ne kupi stranicu cisto ovako neka stoje par linkova tamo