Prodajem sajt za filmove - PRODATO

Prodajem posecen sajt za filmove, postoji 2 godine, ima svoju publiku (preko google i direkt). Drugaciji je od ostalih po mnogo tome. Informacije u inbox. Molim samo ozbiljne, smaraci i dezurni filozofi da se ne javljaju.

Spustena cena!

Samo ozbiljni

Daj neke dokaze za ovo sto pricas!

imas privat pa putaj sta te zanima

Ah sada barem znam razlog zašto si prijavio moje google oglase (mada nisi trebao jer su već bili ugašeni ) i ako ti ja ništa nisam rekao :smiley: sretno u prodaji :smiley:

spustena cena, a nidje cijene :slight_smile:

:smiley: ja mu trazio u temi da da dokaze da ih slika a on mi odgovara u inbox, prvo meni je rekao da je dobio posao u svajcarskoj a mom drugu da ide u moskvu a pre par dana sam nasao na jednom sajtu sa oglasima da je dobio posao u google u irskoj… drugo sliku mi je poslao samo od zarade i to nisam siguran niti da je od tog sajta… za analytics mi je rekao da nema jer mu je navodno hakovan gmail, da je jedva spasao paypal… na kraju sam mu rekao da mu ne rade pola filmova a on mene pita da mu kazem koji filmovi mu ne rade… toliko od mene…

@milos ti očito znaš dotičnog od prije :wink:

vidi milose, opste si poznat ovde na forumu. 1 mesec se raspitujes oko kupovine sajta, a imas slicni, pa zelis da dobijes besplatne fazone i informacije, a to ti svakako necu dati. Sada siris dezinformacije i palamudis ovde, a iskreno boli me uvo za tvoje misljenje.

[uklonio moderator] - privatne poruke se ne zovu bez razloga ‘privatne’

drugo, ako si tako pametan, mogu lepo javno da pokazem ljudima svo dosadanje kuckanje sa tobom, tako da molim lepo da se mene okanes, posto ti nisi kupac definitivno vec samo neki klinac koji ima mnogo vremena da trosi moje vreme.

Trece, kome je interesantno neka se javi u inbox, jer mi ne pada napamet da gubim vreme i da se raspravljam sa ovde vec poznatim dezurnim kriticarima i filozofima, koji iza sebe imaju wp default temu i kace kobojagi vesti i zarade 20e na adsense. Ovo je sajt koji radi 2 godine, ima reputaciju, SEO, i posete koje se ne pumpaju, a uopste mi ne gori da ga prodajem niti mi se zuri da bi me neki klinac smarao.

Hvala!

TUPKO, Adsense ne dozvoljava warez, i to si malo trebao da izguglas a da ne radis napamet. Jer smo po tebi mi svi ostali glupi a ti si pametan. Toliko

@aleksandar​ciric Pa ja sam već i prije nego što sam ih stavio na site znao da ih tamo ne smijem da stavim. S obzirom da mi taj račun ne znači puno toga u životu postavio sam reklame čisto radi svog ćefa :smiley: . S obzirom da je moj site i da ja na njemu mogu da postavim šta houći i na koji način hoću. No zbog ljudi zavidnih kao ti, mnogi drugi oglašivači (legalni) vjerovatno budu ugašeni, jer samo gledate kako ćete nekom nanijeti neku štetu , da ne bude bolji od vas ili nedaj Bože zaradi više od vas . No za adsense-om me zaboli neka stvar, i ako ga banuju, jer još uvijek nisam banovan :smiley: Toliko!

@Abel i ne znam ga bas, javio sam se sa namerom prvi oglas sto je postavio da kupim sajt jer sam bio zainteresovan, ali sam odustao zbog njegovih odgovora i nekih lazi(tri razlicita grada i drzave kao posao sta ti ja znam, i drugo 500$ placeno kodiranje sajta, a on programer ?), ocito mi je davalo neku sumnju da muti nesto…
@aleksandarciric Kad si vec postavljao slike konverzacija mogao si i sve postaviti, tj i tvoje odgovore… No dobro, nema veze, tvoja stvar, tvoj sajt i tvoji izgovori… Srecno sa prodajom…

1 Like

To je ocigledno ovaj sajt
http://www.gledajfilm.net/
https://www.kupujemprodajem.com/Gledajfim-net-13581155-oglas.htm?filter_id=3165

ja sam programer i sve sam napravio da bude superijornije od ostalih sajtova, ali medjutim dobio sam mnogo jak posao u Irskoj za Google, pa necu uskoro biti ustanju da posvecujem vreme.

Programer napravio samo logo :smiley:

Definitivno na internetu treba pisati samo istinu i nista drugo osim istine tako mu Bog pomogao

definitivno trebas naci neki posao a ne biti dezurni kriticar, a kad se okrenes iza sebe nemas nista.

Moze lock, prodato je!

Ako je prodato za 2000 evra imas pivo :smiley: Ali nije i ti si se sada okrenuo i video si da nemas nista a ne sajt vredan 2000 evra

Imas pivo od mene.

U svakom hvala na komentaru, po tvojim otvorenim temama svakako primecujem koliko si ozbiljan.

Pozzz

Ja možda nisam ozbiljan ali ti si napisao mnogo lazi i verovatno misliš da smo mi glupi pa da možeš da nas vozaš. Iskreno bilo bi mi krivo kada bi nekog ne upućenog prevario za 2000 evra bolje ovako sprečiti.

drago mi je zbog tebe. Drzi se ti svojih online igrica :wink:

Šteta što ne možeš da me prijaviš da kršim pravila! A da pa ti radiš za google u Irskoj hahahahhaha
Nemoj da mi banuješ nalog molim te…