Prodajem sajt za oglašavanje usluga

Prodajem sajt za oglašavanje usluga koji je online već 3 godine. Sajt broji 500 pravih korisnika koji svakodnevno dobijaju ponudu za posao.
Sajt je optimizovan tako da sa ključnom reči “majstori” prvi je na google
U bazi postoji oko 1200 email adresa za potencijalni marketing. Sajt sam pisao od 0 tako da svaka modifikacija je moguća ( naravano uz doplatu ) .
Sajt poseduje i mail server, CMS sa raznim funkcionalnostima itd.
Vid zarade: Trenutno je broj majstora vidljiv, ali kada bi se stavila forma 10 poslova na dnevnom nivou bi imalo. Kada se putem forme dobije posao prosleđivao sam majstoru posao i uzimao određeni procenat od posla/clanarine. Imam izveštaj iz Avgusta, Juna i Jula prošle godine kada je generalno bila manja potražnja.

Možete me kontaktirati na viber +381641167776 ili putem foruma.

Srdačno,

Stefan

Pozdrav,
Poslao sam vam poruku, tu na forumu.

za koje je to drzave/drzavu aktivno?

Srbija samo trenutno

@Stefan_Sujdovic korisnik koji je bukvalno zamijenio broj telefona kada je implemmentirao dio od mojih ideja na projektu majstorizasve.com kojeg je mislio prodati za jako male pare. Naravno, bez marketinga i plana unovčavanja od toga očigledno nema ništa. Bez dalje rasprave sa kolegom, samo oprezno pristupite.

1 Like

DaiBau.ba jeli ima tebe u ovom projektu?

Karma is a bitch… :wink:

2 Likeova

Nema veze ovo sa karmom nikakvom jer se desilo prije visse od godinu dana. Ali oprostite molim vas sto sam dobronamjerno s drugima podijelio iskustvo. Majstorski portali nisu nista novo @komentar, nema me u DaiBau.ba to se dobro zna čije je :wink:

Ideje se nisu odnosile na sam biznis model nego growth hacking metode brzog rasta i unovcavanja zbog cega i radimo sve ovo? Ili smo hobisti koji gledaju da sto bolje opetimiziraju adsense, affilate od amazona za Ameriku itd. :grin: :grin:

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.