Prodajem site s bazom kontakata metalne industrije Europe

Radi se o poslovnom imeniku metalne, elektro i elektroničke industrije. Stranica je napravljena u Wordpressu, a baza je u programu excel, pogodna za slanje mailova ili kontakte na druge načine. Potencijalno tržište je veliko - kontakti mogu biti korisni svima koji rade ili žele raditi s metalnom industrijom na području Europe.
Naročita pogodnost je što se ne moraju kupovati svi kontakti nego se podaci mogu kupiti kombnirajući djelatnosti sa državama, a ukupan broj tako dobivenih kontakata se množi sa cijenom po kontaktu i tako se dobija prodajna cijena. Minimalna cijena je 20 Eura.
Plaćanje se vrši putem PayPal servisa.

Baza je kreirana ručnom pretragom kontakata što je trajalo više od godinu dana. Može se očekivati visok postotak točnih i ažurnih kontakata. Krenula je u rad sredinom 10. mjeseca 2015. no da bi se ostvario prihod potrebno je uložiti značajnija sredstva u marketing što je mana ovoga projekta i razlog zbog kojega prodajem stranicu. Zarada je bila minimalna jer nije bilo promocije.
Domena i hosting su zakupljeni do sredine 10. mjeseca 2016. Kupac će dobiti sve potrebne instrukcije i naravno link i pass za administraciju stranice.

Link stranice je http://metal-companies.com/

Stranicu su kreirali profesionalni programeri sa iskustvom.

Cijena je 3.000 Eur-a.
Zainteresirani se mogu javiti putem kontakt obrasca ili na mail info@metal-companies.com za ostala pitanja i dogovore.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey