Prodajem skriptu za filmove i serije

Cijena 50$

Trenutno skripta nije nigdje postavljena ali radila je na domeni www.kinoinc.com, takođe ko želi domenu, možemo se dogovoriti. Skripta je multilanguage, trenutno prevedena na dva jezika (engleski, bosanski) mogućnost automatskog dodavanja filmova sa određenih providera (potrebno je da imate Cron uključen da bi Vam ovo radilo. Takođe imate mogućnost jednim klikom dobiti linkove filmova od filmovizije i sličnih stranica, s formom za upload prevoda. Kopirate link filmovizije, kliknete ok, i dobijete prevod i link od izabranog filma, kopirate/sačuvate, i imate upload formu za prevode. Trenutno problem su jedino prevodi, ali ko ima vremena da sredi to, da ubaci formu da ne morate ručno ubacivati prevode iz forme. Uglavnom dnevno možete ubaciti do 500 filmova ručno na ovaj način (provjereno), što se tiče “kupljenja” linkova to ide automatski, ne morate se brinuti unesete imdb serije, i dobijete preko 100+ linkova ukoliko ima za tu seriju/ili film, prevode manuelno ubacite ili ako ste programer, jednostavno je uraditi i formu za ubacivanje prevoda, nemam vremena trenutno za to.

Uglavnom ono što možete dobiti je slijedeće

  • Domen http://www.kinoinc.com
  • Višejezičnu stranicu (bosanski, engleski)
  • Automatsko dodavanje linkova
  • Automatsko kupljenje linkova i prevoda od stranica tipa filmovizije, piraterije ili sličnih stranica.

Skripta sadrži opcija tipa

-Registracija putem facebooka(samo jedan klik)
-dodaj u omiljenje.
-Shoutbox
-korisnik može dodavati filmove ili preporuciti, a najbolje ocijenjeni linkovi administratori mogu samo potvrditi i film će biti dodan automatski, tako da korisnici mogu dodavati filmove ili serije.
-Blog
-Korisničke profile (ime,prezime,opis…)
-Praćenje (followers …)
-Listu šta Vaši prijatelji (followersi) rade, ko je šta gledao, šta si ti gledao, šta želiš kasnije da gledaš.
Ima još sigurno opcija za koje sam zaboravio.
Administracija ima mnoštvo opcija i statistika, od GoogleADS statistike, korisnika, aktivacije modula, upravljanje korisnicima, backup baze i sličnih stvari, dodavanja reklama iz administracija, obavještenja, takođe možete odlučiti da li želite pojedine reklame prikazivati registrovanim korisnicima.

Administracija ima backup baze/svih datoteka u samo jednim klikom, tako da se ne morate brinuti o vašim podacima.

Ja prodajem slijdeće:

**Skriptu
Bazu sa preko 1200+ filmova i 50+ serija sa linkovima i prevodima. (tako da odmah imate na startu dovoljan broj filmova i serija za gledanje)
Dodatne module (skidanje za filmoviziju, i sl. stranice)
Domen: http://www.kinoinc.com
Facebook Fanpage
**

Da napomenem, skriptu sam lično radio i odlična je što se tiče brzine rada (sve je minified i nema nepotrebnih stvari, rađeno je sve da bi se ugodilo SEO i brzini rada stranice), nećete imati problema s radom stranice, iako ne bih Vam preporučio shared hosting na kojem je skripta radila (bez problema). Ja nisam dostigao dovoljan broj korisnika da vidim preopterećenje na hostingu, tako da do vas je što ćete koristiti, mada garantujem da 100+ korisnika može bez problema raditi kako treba.

Starija slika, puno više stvari je dodato, i ispravljeno.

Ako ima neko nekih pitanja kontaktirajte me na Facebooku


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey